0 oy
388 göst.
Aile kategorisinde (45 puan) tarafından
Sorum yukardar Fiyat ve olan arkadaşlar varsa bilgi verirmisiniz 

7 Cevaplar

0 oy
(5,709 puan) tarafından
Bir burun estetigi olmus 35.  Bin gogus onun 2 katiydi oncelerde suan.   Rahat  55 60 vardir
-Reklam-
0 oy
(447 puan) tarafından
Burda biri göğsünü yaptırmıştı 50 bine. Umarım görürse seni bilgilendirir
(1,481 puan) tarafından
Emzirme bitince kuculup eski haline gelmiyor mu :( bende emziriyorum da yumuşak baya eski haline gore
(1,080 puan) tarafından
Yok canim ya sarkiyo bildigin eski halinden eser yok simdi :D
(1,481 puan) tarafından
Hepimize geçmiş olsun o zaman:D
(1,343 puan) tarafından
Valla benimde ufaldı buruştu estetik yaptırdım şuan taş gibi
(1,080 puan) tarafından
Hahaha gule gule kullan :)
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Valla benimkini devlet karşılıyor :D küçültüp diklestircekler . Emzirme bitsin hemen yaptrcam. Düşün ki o kadar büyük:D
(45 puan) tarafından
:Dkız bnde diklestirmek istiyorum işte emzirme  dönemi bitsinde:)) korkuyorum birazda bilgi edineyimfe
(7,751 puan) tarafından
Devlet hangi durumlarda karşılıyor bende dikleştirme istiyorum ama kendim sigortalıyım.
(11,217 puan) tarafından
Türkiyede devlet kaç bedeni ğcretsiz karsılıyor canım. İstersen özelden yaz
(1,102 puan) tarafından
Kaç bedeni yok hanımlar Proporsiyonunuza uygun değilse, boyun ve omuz ağrısı yapıyorsa, dik durmayi engelliyosa devlet karşılıyo. Benim 105. Dr görür görmez hemen yapabiliriz 85 olması lazım dedi
(11,217 puan) tarafından
Bıyun kılon kaç ki
(1,102 puan) tarafından
1,65 103 ama doğum kilosu işte 3 5 ay a eski kiloma dönerim. Ama göğüslerim hiç gitmiyor. 2. Çocuğum. Boyun fıtığı oldum göğüslerim yüzünden. Yaşam kalitesini bozduğu için devlet hastanesi yapio
(11,217 puan) tarafından
Senden zayıf ve kısayım göğüslerim iri hala emzşriyorum yurt dısındada devlet eger gerek görğrse yapıo galiba banada yaparlar cunku fızıgıme hiç uygun dgl
(1,102 puan) tarafından
Hah zaten bu da çok önemli. Yaşam kaliteni bozuyo iste. Mesela M bedensin ama göğüslerin yüzünden L yada XL giymek zorunda kaliyosun
(1,169 puan) tarafından
hangi bolume gitmistin canim
(1,102 puan) tarafından
Plastik cerrahi canim
(11,217 puan) tarafından
Aynn canım 40 beden bıle dglm ama goguslere uymayınca mecbur buyuk alıosun. Mesela kollarım bellım sırtım omuzlarımda cok ıncedır daha cok sırıtıyor
(1,102 puan) tarafından
Ordaki prosedürü bilmiyorum tabi ama bi Dr la gorusmende fayda var
(1,169 puan) tarafından
tesekkurler canim direk randevu alinabiliyor mu plastik cerrahiye bide nasil bir işlem yapacaklar gogus ameliyatinin sonrasi baya zor oluyor falan diye okumuştum
tarafından
Ya benim kuzenim özel de yaptırmış ama doktor bir daha çocuk yapacaksan şimdi yapma yine eski haline döner demiş doğru mu acaba
(1,102 puan) tarafından
Özel de yaptırınca süt bezlerine zarar gelmiyo. Ve 1 gece sonra cikabiliyosun. Sonrasında özel bı sütyen kullanıyosun. 1,5 ay gibi bi iyileşme süreci var. Devlette ise yağ dokusuyla beraber süt bezlerinde bı kısmını aliyolar. 3 gece hastanede kalıyosun. Göğüs sarkması ya da büyümesi çok da sütle alakalı değil. Ben evlenmeden önce 95 di . Yine sarkikti. Tamamen göğüs yapısı ve kilo ile alakalı. Mesela ben hep balık etli biriydim. Tekrar 70 lere dussemde göğsüm hiç küçülmüyo. Daha fazla hayat kalitesini zorlamak istemediğim için ameliyat olmaya karar verdim. Tabi özeli de arastircam. Belki ilerde bı çocuk daha düşüne bilirim çünkü.
(1,102 puan) tarafından
O bir anne. Canım T şeklinde kesiliyo ama ters T. Dikiş izleri tamamen göğsün altında kalıyo. Ameliyat sonrası dirhen mi ne deniliyosa ondan takılıyo. Tekrar kan toplayıp sismesin diye. Bı akrabam sütyen takamayacak kadar buyuktu göğüsleri ve 50 küsur yaşında bu ameliyati oldu. Kız gibi şimdi 80 takıyo. O bana çok moral oldu karar vermemde
tarafından
Benim de hep büyüktü bir de minyon tipliyim çok orantısız duruyor şu an kızım 7 aylık kafama koydum ben de bekliyorum
(3,045 puan) tarafından
Görümcem de küçülttürecek aşırı derecede büyük ve hayatını zorlaştırıyor. Devlete gitti devlet de plastik cerrahi de 10 bin TL istedi. 10 bin TL devlete ödeniyor dedi. Bedavaya yapamıyoruz dedi. 3 senedir hastane hastane geziyordu. Bedava bulurum diye bulamadı. Sadece gazi Hastanesi'nde buldu o doktorda 3 yıl beklemen lazım dedi önceliğimiz acil vakalar kist olanlar vs dedi. Siz nasıl bedavaya karşılatacaksınız. Hangi şehirde acaba . Gidebilme durumu olursa o hastaneye gidip görüşsün
(1,102 puan) tarafından
Antalya eğitim araştırma hastanesi. Kepez devlet hastanesi. 2 farklı hastanede yapıyo. Herhangi bi ücret talep edilmiyo. Gerçekten hayatını zorlaştıracak derecede büyükse. Mesela gidip devlet hastanesinde estetik burun ameliyatı yaptırabilirsin . Ama ücretli. Ama burnun kırık kaynamissa. Ve nefes almada zorlaniyosan herhangi bi ücret almiyolar.
(3,045 puan) tarafından
Biz ankaradayız işte Ankara da şehir hastanesi 10 bin TL istedi. Baska hastane de fiyat verdi. Baya büyük yatmakta zorlanıyor kamburlaştı dik duramıyor. İşte Gazi hastanesi bedava dedi orası da en az 3 yıl bekleyeceksin dedi doluyum dedi doktor ona 120 beden bile sıkıyor düşün o derece. Son çare olarak 10 bin TL'yi verip olacağını söyledi şehir hastanesinde
(1,102 puan) tarafından
Eğer imkanı varsa özelle görüşsun birde özel den fiyat alsin
(3,045 puan) tarafından
35 bin TL istenmişti 1 ay önce.
(1,102 puan) tarafından
Valla yakında değiliz ki Antalya ya gelsin desem
(3,045 puan) tarafından
Bende yakın iller ise bir ihtimal gider diyordum ama evet Antalya baya uzak gitme şansı düşük kusura bakma seni de rahatsız etmiş oldum
(1,102 puan) tarafından
Estağfurullah. İnşallah şifasını bulur
(11,217 puan) tarafından
Kizlar ben 2 yil once tr de ozel bir hocadsn muananesi olan fiyat almistim 5 bin euro demisti ama sanirim suan daha fazladir
0 oy
(4,857 puan) tarafından

Benimde sorunum meme yok bende bildiğin yok yani ufacık yeni yetme memesi gibi şeyle iki çocuk emzirdim 4 er ay yinede buyumediler silikonsuz çare aradım ama bulamadım :'(

0 oy
(632 puan) tarafından
Ben de cok istiyorum param olsa ah...
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Merhaba canım ocak ayında göğüs estetiği oldum neyi merak ediyorsan sorabilirsin 
(45 puan) tarafından
Memnunmusun ağrı sızı nasıl kuzum fiyatı nasıl
(1,343 puan) tarafından
Şuan memnunum ama süreç çok zordu bide ufak bebeğin varsa dahada zor 45 bine yaptırdım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 264 göst.
0 oy
3 cevap 227 göst.
15 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aylinmn (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
24 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine&&& (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.

404,207 soru

12,109,244 cevap

36,429 kullanıcı

...