0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından
Hem sağda hem solda iki tane 20 lik dışım çıkmış ama tam.cikmamis uçları tek.cikmis çok şükür ağrı yok ama böyle nasıl olacak 

4 Cevaplar

0 oy
(436 puan) tarafından
Ameliyatla çıkarıyorlar, benim öyle çok uzun zaman aldı ama kendiligjnden çıktı 
-Reklam-
0 oy
(1,411 puan) tarafından
Gec sure bilir cikmasi  be ya oylede kala bilir .ama zaten cignemede istirak etmeyen dis oldugu icin takilmana gerek yok agri yaparsa ve ya seni rahatsiz ederse kucuk bir islemle aliniyor ameliyat filan yazmislar ama oylee buyutecek bisey yok diger dislerden birazcik gec cekilme ihtimalide var ama sorun olmuyor az kesip cikariyorlar
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Benimde aynı hem sağda hem solda azıcık çıktı hemde yanağıma doğru çıktı rahatsız değildim ağrı falan yapmadı bı  doktora gideyim dedim ne diyecek bunu diş  genel cerrahin görmesi gerekiyor ben bir şey yapamam köklü zaten gömülü falan baya korkuttu gidemedim korkumdan sonra eşim başka doktora gidelim dedi randevu aldım hem aşağıda ağrıyan dişim vardı onu göstereyim dedim kadın aynı seyleri köklü gömülü hem yan çıkması üst dişlere baskı yapar zamanla dedi ne olcak ya dedim çek dersen çekeyim dedi tamm olur dedim inan beş dakika sürmedi hiç ağrım falan da olmadı kanama da olmadi . Dedim bana böyle böyle demişlerdi diye işinin erbabı olacaksn benim meslekte 34.uncu yılım dedi kendini de övdü bı :) tabi seninki farklı olabilir canım bı git sen yine de ben sadece kendimde olanı aktardm sana 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ameliyatla çıkarıyorlar ccanim

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 730 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mormenekse (1,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 232 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (939 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 748 göst.