0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (2,922 puan) tarafından
Kızlar deprem gününden beri uyku yatamıyoruz saat 2 yada5gibi uyuyorum avizelere bakıyor televizyon açık artık uykum düzelsin istiyorum bebeklerim var sabah gözlerim kipkiprmizj uykusuz kalıyorum 

1 cevap

0 oy
tarafından
Gündüz yorucu işler yap canım ev temizle falan mesela ben eşim nöbette kalınca öyle yapıyorum o yorgunlukla bünyem mecbur kaldırmıyo çocukları uyutup saat 12 olunca kendim de uyuyorum iki saate bir alarm kuruyorum telefonu yastığımın altına koyuyorum çalınca gözümü açıyorum etrafı kontrol edip geri tekrar yatıyorum İstanbul dayım bu arada çözümü böyle buldum ben 
(2,922 puan) tarafından
Canim vala gündüz çok yoruluyorum zaten 3,bebek ev iş eş ama pikloji oldu galiba
tarafından
Yani haklısın canım da işte kendine de yüklenme yazık yani eşin gece çalışmıyorsa gerekirse nöbetleşe durun olmadı
(2,922 puan) tarafından
Eşimde düşündü bunu canim
tarafından
Ay kıyamam sana ben senin içine dert oldum şimdi dimi artık her cevabımı her postumu takip eder durursun oy oy yazık sana kız Allah güç kuvvet versin
tarafından
Miraysu Allah yardımcın olsun inşallah canım
tarafından
Ay kız şurda çoluk çocuk uyuyo diye bu akşam bu kadar aktifim normalde senin gibi bomboş tiplerle hiç muhattap olmam da işte bu akşamlık bu şerefe nail oldun keyfini çıkar bulmazsın beni bir daha bu kadar aktif :D
(2,922 puan) tarafından
Alah razı olsun canım
(2,922 puan) tarafından
Dedacim banami diyorsun takip edersin potumu diye anlamadım pek fazla
tarafından
Yok kuzum Elvinhelin kullanıcıya diyorum araya parazit yaptı senin için Rabbim yardımcın olsun diyorum çoluk çocuğunu sana bağışlasın gönlünü ferah tut diğer arkadaşın zoru var da biraz kusura bakma senin postunu da böyle saçma şeylere alet etti
(2,922 puan) tarafından
Anladım canım tamam dedacim
tarafından
Elvinhelin özelden yazsana bana yüreğin varsa seni buralarda rezil etmekten yoruldum
tarafından
Karşımda olsan emin ol hakettiğin her lafı kelimesi kelimseine gocunmadan söylerim emin ol
tarafından
Ay nolur bırakma nolur ben sana bi açayım ekran görüntüleri ile hakaret davası ezik kim görelim ne dersin
tarafından
Hadi bakalım akıllı ol bacım kaç yaşındasın bilmiyorum ama geç bu boş hareketleri geç
tarafından
Ay lütfen göster lütfen her yazdığının ekran görüntüsünü alıyorum artık hadi bakalım bu işin sonu nereye gidecek
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 887 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bulutun annesi (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Alisimm (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 439 göst.
15 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde selinnn (5 puan) tarafından soruldu

403,899 soru

12,099,957 cevap

36,409 kullanıcı

...