+1 oy
816 göst.
Diğer kategorisinde (820 puan) tarafından
Hanimlar uzun aradan sonra çalışmaya başlıyorum inşallah. Normalde evde çeviri yapiyordum ama hayatımı değiştirmek istiyorum iş buldum 32 ve 19 aylık iki bebeğim var kreşle konuştum anlaştım ama ben ki bir odada bırakıp diğerine geçebilen biri değilim oğlum daha emiyor uzak kalmaya alısabilir miyim sizce ? Baştan vaz mi geçsem 

23 Cevaplar

0 oy
(6,086 puan) tarafından
Benim iş tecrübelerimden kasıt bende şuan rahatlıkla iş bulabilirim belki ama aramıyorum.. 13 aylık oğlum yani onları derdini anlatacak yaşa gelene kadar ebeveynsiz oyun grubuna göndermek bile korkutucu geliyor. Anlayacak yaşa gelince konuşacak savunacak ozaman bırakılır. Maddi sorun yaşamıyorsan biraz ertele bak abim sınıf öğretmeni 2 çocuğunuda 4 yaştan önce kreşe göndermedi annem ve yengemin annesi baktı hep yengem yarım gün çalıştı (atanmış ve branş öğretmeniydi) yarım gün olunca çocuklarada zor olmadı.. Birde çalıştığı okulun müdürü haftada 4 güne sığdırıyor derslerini cuma cumartesi pazar 3 gün yengem evde oluyor diğer günler yarım gün 
(820 puan) tarafından
Evet uzmanlar 4 yas diyor zaten canım. Erteledim şimdilik zaten sene sonunda Allahin izniyle yurt dışına gideceğiz orada başlayacaklar okula yine bir aksilik çıkarsa vakti zamanı geldiğinde giderler
(6,086 puan) tarafından
Aynen öyle bencede hayırlısı olsun hakkınızda
-Reklam-
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Ah canım.bende bu gün bakanım olsa iki dakika durmam.ben oğlum olmadan çalışıyordum.bir ay kızım mikirdadi.sonra vallaha sen ise gitmicek misin diye sormaya başladı.hele ki maaş günü olduğunu duyunca sevinçten takla atıyordu.cunku maaş gününden sonra ilk izin gününde onu gezdirip oyuncak filan alıyordum 
(820 puan) tarafından
Ay yerim valla ya :))) benim de kimsem yok bakacak o yüzden bakım eviyle anlatmıştım
(11,927 puan) tarafından
İşten ayrıldım biraz vakit geçti hayırsız koca gibi bana kaç kere sen maaş almican mi diye sordu :D
0 oy
(1,572 puan) tarafından
9 aylıkken işe başladım şuan 11 olduk ilerisi için çalışmak zorundayım yoksa kuzumun yninda olmk isterdim 
(820 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım.  Çok zor valla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
17 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde emirinannnesi (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 604 göst.
13 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 188 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 511 göst.
14 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,155 soru

12,438,894 cevap

45,912 kullanıcı