0 oy
1,179 göst.
Diğer kategorisinde (411 puan) tarafından
2 çocuğum var 3. Hamileyim gerçekten hiç beklemiyordum açıkçası sürpriz oldu ama kimseye diyemiyorum çünkü yargılayarak bakıyorlar 3.çocuğu ne yapıcsksın diyecekler. Bakamazsın dalga geçicekler eminim Eşim bile dalga geçiyor çok afedersiniz nasıl oldu haberim yok diyor suçlar gibi dalga geçiyor 

32 Cevaplar

+1 oy
(2,535 puan) tarafından
Etrafı boş ver kim ne derse desin bakacak sensin dicem de eşinin tavrı hoş olmamış 
(411 puan) tarafından
Malesef eşim etraftan daha beter
(5,726 puan) tarafından
Benim esimde kendini yirtti rabbim vermis sen ne uzuluyosun falan diye bende ikinciyi hic istemiodum hazir degildim basimdan assa kaynar sular dokulmustu pozitifi girunce  agla agla. Kendime saya sive esim cikti geldi isten uc dort saat dil doktu bana. Soyle bakariz biyle zorlanmayiz falan diye ama gercektenne oluo o sabah ise gdio butun cile dert bende aksama kadar  yok  zorluklari ben cekiyorum o gelio iki saat sevio oynuo zate ccgun uyku saati gelio uyutuyorum
(7 puan) tarafından
Sen öyle bi konuşmuşsun ki çocuğunu istemiyor sevmiyor zorla bakıyor gibi  cümleler kurmuşsun annesinin yerini dört dörtlük dadı tutsan doldurabilir mi sence şuan hamileyim çocuğumu sabaha kadar uykusuz gunlerimle hiç zoruma gitmeden bakarım. isyan edercesine ayıp yani
(5,726 puan) tarafından
İkinci hic istemeden geldi. Asiri supriz oldu valla doguma giderken bile yok ben hamile degilim bu bi ruya uyanicam hamile degilim gercek hayata doncem umidiyle gittim kucagima alinca gercek oldugunu idrak ettim  isyan etmiyorum da rabbim isteyene versin  istemeyene kazakursunu  kabullenmek zor oluo
(7 puan) tarafından
Rabbim böylesini hayırlı görmüş ve o çocuğu sana nasip etmiş nolursa olsun şükür etmen gerek
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Eşin dalga mı geçiyor, kendin mi ürettin çocugu tövbe tövbe. Canım başkalarına göre yaşama gerçekten bak yıpranırsın kardeş olmak çok güzel 
(411 puan) tarafından
Evet öğrendiği günden beri gülerek nasıl oldu hiç haberim yok
0 oy
(3,371 puan) tarafından
Kime neee. Onlarmı bakacak çoçuğuna? Onlarınmı sorumluluğunda. Ay kime ne çıldırcam.

Söylemede zaten. Karnın belli olunca riskliydi diye söyleyemedim. Dr . Risskli olan aylar geçsin diyince, o zamana kadar bizde bekledik dersin. 
(411 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun öyle diyicem
(3,371 puan) tarafından
İnşAllah sağlıcakla doğurursun. Hamileliğin kolay geçer❤️
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Eşinde ne demeni bekliyor anlamadım kimseyi ilgilendirmez çocuğunun rızkını millet vermeyecek istersen 10 tane doğurursun
(411 puan) tarafından
Bilmiyorum öğrendiği günden beri gülerek nasıl oldu hiç haberim yok
(1,914 puan) tarafından
Canım karı koca değil misiniz olabilir korunan bağlatanların çocuğu oluyor eşinde istemiyorsa çocuk seninle yatmasın o zaman yatak odanıza kadar konuşturdu beni sinirlendim
0 oy
tarafından
Elaleme ne kız azıcık gamsız olacaksın kime ne senin bakıp büyüttüğün çocuktan 
(411 puan) tarafından
Orası öyle tabi ki de sen çevremdeki insanları bilmşyorsun
0 oy
(660 puan) tarafından
Senin o eşim dediğin adam o lafı bana söyleyecek varya birdaha onda konuşacak Bir ağız bırakmam ne demekmiş o öyle nasıl oldu bilemedim ulan ******** tut ozmaan uckurunu hey Allahım yaaaa
(411 puan) tarafından
Hamile olduğumu öğrendiği günden beri gülerek nasıl oldu hiç haberim yok diyor
(660 puan) tarafından
O öyle gülerken mutfaktan götü ağır Bir tava al gelişine çak ağzına bak bakalım bir daha gülüp laf edebiliyor mu
(7,685 puan) tarafından
Eşinin agzina tuvalet terligiyle vurasim geldi. Leylekler getirmiyor heralde tek başınada yapmadın ya
0 oy
tarafından
Bende 3. Ye hamileyken kimseye demek istemiyordum millet ne der diye şuan oğlum 17 aylık iyiki olmuş 
0 oy
(448 puan) tarafından
Sonuçta çocuğa sen bakacaksın elalem ne der diye düşünme. 
0 oy
(16,890 puan) tarafından
İnsanlarin ne düşündüğünu bosver hamileliğinin tadını çıkar zaten şimdi söyleme 3 ay sonra dersin 

Bilmiyordum geç öğrendim dersin yada  riskliydi söylemek istemedim dersin
0 oy
tarafından
Saçma saçma laflar anası belli babası belli ne demek utanıyorum.. Eşin de terbiyesizlik yapmasın bu konu alay edilecek konu değil tutaymış Bi tarafını o zaman tövbe tövbe ya 
0 oy
tarafından
Bir ve ikiye nasıl baktiysan evvel Allah üçüncüyüde misler gibi bakarsın Allah o kadar büyük ki demekki nasibi varmış bu dünyada eşin de saçmalamış yani hiç kimseyi takma
0 oy
(11,507 puan) tarafından
Desene böyle diyene her kuşu şey ettiniz bir leylek kaldı da onu da geçtim bir karismadiginiz orası mi kaldı diye .kime ne ya.bakacaksan kimsenin üstüne atmayacaksan ister hiç yapmazsin çocuk istersen 10 tane yaparsin kime ne.esinde ne diyeyim ki bacım.onanda desene iyi bu beyinle gene de yasiyabilyorsun daha orandan hanerin yok diye.deli mıdır nedir
0 oy
(435 puan) tarafından
Bende 5aya kadar çoğu kişiye annem dahil söylemiştim bide gurbet olunca saklamam zor olmamisti 
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Böyle bir kocan var keşke ikinciden sonra spiral taktırsaydın en etkili yol o.
0 oy
(4,516 puan) tarafından
Sen doğur eşşek gibi  bakmak zorunda o çocuğa  nasil yaptıysa   artik 
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Benimde 3 çocuğun var evet haklısın gerekse burda gerekse normal hayatımda yadirganiyorum ve çoğu zaman disalndigim oluyor ama onlara tek cevabın su Allah'ım sevgili kuluyum ki beni doktor kapılarında surundrmeden evlat sabi eti gidip doktorlara tonlarca para döküp bir umut beklektense çok şükür rabim verdi ve 3 çocuğuma gül gibi bakıyorum dusrai işi ev işi herşeyimi tek başına yapıyorum kimseyede minnet etmiyorum kimse sıcak yatağını bırakip benim bebeklerini elemiyor sonuçta 
(7,035 puan) tarafından
3 cu hamileliğimde görümcem arayıp kaynanama kıza yardım edersiniz demişti kaynanamda yaparken bana sordular baksın kendisi demişti şuan kendisi niyetli bende 3 çocukla yemeğini kekini yaptım oraya gidicem yani kimseye ağız eyme boşver bize Allah yeter
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Bana niye çocuk yaptin dicek adam daha anasından doğmadı sende kendi isteginle kocanin isteğiyle yaptığını söyle kapat hepsinin ağzını
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Benim eşim çok istiyorda aileler şimdi sana çocuk mu lazım siz ilk onece buna bakın daha erken diyip duruyorlar bende açıkçası olsada söylemeyi düşünmüyorum 
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Allah vermişse beraber bakcaz ne gülüyon desene.
0 oy
(9 puan) tarafından
Vallahi şuan bende bu durumdayım 2 çocuğum var küçüğüm 14 aylık olucak ben 7 haftalık hamileyim eşime ne kadar kızdım agladim bilmiyorum insanlara ne dicem diye baya ağladım oda sanki elalemden mi benim çocuğum dikkat ettik ona rağmen oldu ben sana yardım ederim falan deyip sakinleştirdi simd tek temennim sağlıcakla gelsin ayrıca sizin eşiniz yanlis anlamayın ama değişik Allah size yardm etsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 281 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,961 göst.
6 Haziran 2020 Aile kategorisinde Habibeo6 (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 205 göst.
1 Kasım 2024 Aile kategorisinde Cansuklns (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 255 göst.