Bugün oğlum herşeye ağladı 3 yaşında susmuyo benimde düşük tehlikem var yatiyodum markete götürdü oğlanı eşim ordada çok ağlamış eve geldiler eşim bağırıp duruyo çocuğa beni rezil etti ne ağlıyo yeter gibisinden böyle biri değildi bende yeter ne bağırıp duruyosun kes çeneni defol dedim çünkü bazı şeylerde oldu çocuğa ne bağırıyo yazık daha çok ağladı ben en son cekemiyosan sktrgit dedim geldi bana hayatımda ilk kez 5 senelik evliyiz vurdu yeter diye ben şok oldum ağzıma hangi hakaret geliyorsa bağırdım bende ona saldırdım beddualar ettim krize girdim geldi tekrar vurdu bana bende ben bunu haketmedim ne yaptım diye aglamay başladım yırttım üstünü onun yakasına yapıştım defol annene söyliycem sen ne hakla bana vurursun dedim al ara şimdi söyle kendi ailenede ara götürsünler fazlalıksın sen git bu evden bana neler dedi ben bunları yediremem kendime babam çok geri kafalı onun için bı evlilik biteemez zaten bu yüzden hayatı annemede rezil ediyo hala ben buna katlanamam ne demek fazlalığım ya pislik serfsiz herif adi kpek allah belsini versn sürünsün kpek