Arkadaşlar 32 haftalık hamileyim bugune kadar 15 kg almışım elbette bende endişeleniyorum yürüyüş yapıyorum su içiyorum elimden geldiğince beslenememe dikkat ediyorum ancak hamileligimin başında ne aldıysam aldım şuan o kadar çok almıyorum hatta 1.5 kg geri verdim ancak çevremdekiler çok canımı sıkıyor.Cok kilo almissin norrmal doğum yapamazssin doğumdan sonra veremezssin, ben senin kadar kilo almadım.1 saatlik yokuş yolu yürü ne olacak zaten yürüyüş yapman gerekiyor vs sonu yok yani.Bende yürüyüş yapıyorum ancak son aylar olduğu için bebeğin baş kısmı sizde bilirsiniz ki kasik bölgesine aşırı baski yapıyor. Hatta bazen dışarı çıktığım gibi sıkışık hissediyorum duz yoldan hafif tempoda yürüyüşumu yapıp eve geliyorum.ancak çevremdekiler aşırı canımı sıkıyor.sizler bu durumu yaşadınız mi hic
Banada herkes yurume diodu). Pozitifi gordugum ilk andan itinaren normalde gunde bir saat yaptgim sporu 3 saate 4 saate cikardim hergun sabahin koru kalkip yuruyodum aksam yuruodum oglen kizi anaokulna bitlrakil eve girmeden spor sallinuna ugrayim birbucuk 2 saat bisiklet suruodum kendimi parcaladim kilo almamak icin herkez kiziodu yeter. Diye hamilelik bel destek kemeri var 33 haftadan sonra agirlastim o baya aliodu baskiyi agirligi Dogurmadan onceki son gunum burda 38+4
1,486,769 soru
24,306,218 cevap
344,419 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın