0 oy
149 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (695 puan) tarafından
Kizlar çift taraflı yazı tahtası gördüm nette trendyolda oğlum bununla baya ilgilenir diye düşündüm bu aralar harf renk ve sayılara ilgisi arttı 25 aylık şuan oyuncak almak istemiyorum artık değişik biseyler arayisimdayim tavsiye edermisinjz 

3 Cevaplar

0 oy
(1,021 puan) tarafından
Benim kızım şuan 18 aylık bende şu tablet görünümlü yazı tahtasında aldım ve aşırı dikkatini çekti sürekli bişeyler çizmeye çakılıyor 
(695 puan) tarafından
Oyy maşallah evet onlarida biliyorum eltimin kızında var oğlum bı iki karaliodu onuda ama ondan sıkılır dedim bu gördüğüm içeriği baya var yapıştırma falan belki dahada sever diye düşündüm erkek çocukları maglesef kizlar kadar hevesli değiller bu konularda kizlar hemen yazıp çizmeyi boyamaya seviolarr teşekkürler cnm
-Reklam-
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Bnde alem o tahtadan hayvanlar sayılar ve harfler var hayvanların çovğu bu şekilde öğrendik tebeşir kısmındada çizip siliyor kendi kendine sevdi baya 
(695 puan) tarafından
Kac yaşında çocuğunuz birde nereden aldiniz
(3,056 puan) tarafından
Hepsi buradan aldık sanırım oğlm 2 yaşına yeni girdi bir kaç ay önce almıştık biz, eğitici ve güzel aslında
(695 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende alaym boyu nasıl peki yüksek değil dimi okadar
(3,056 puan) tarafından
2 yaş için biraz uzun ben yatay şekilde yere koyuyorum hangi tarafta oynuycaksa o yöne çeviriyorum, dikkat et tebeşiri yemesin bnmki tadına bakmıştı :))) hayırlı olsun şmdiden
(695 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim olsun napalim boy uzadıkça rahat kullanır yerde kullanırız artık sizin gibi yiyebilir bizimkide sever öyle şeyleri teşekkür ederim canim
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Ben 6 yaşındaki kızım için aldım ama  2 yaşındaki kızım da oynuyo bişeyler yapmaya çalışıyo biz memnunuz 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 273 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 142 göst.
5 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 11 göst.
6 dk önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (3,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (55 puan) tarafından soruldu

404,716 soru

12,123,549 cevap

36,479 kullanıcı

...