0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından

Kızlar kızımın ateşi var dua eder misinz ... doktora götürdm boğaz enfeksiyonu dedi eve geldigimizde 2 kere kustu yarın çocuk doktoruna goturcem.. hep benm suçum  :( meyve suyu içerken onada vermistm ve soğuktu biraz o yüzden oldu midesini üşütmus sanirm  :( 10 aylık bu arada.. kimin duasnn kabul olacağı belli olmaz.. Rabbim hiç bir bebeğe çocuğa hastalık vermesin hasta olanlara sifa versin inşallah..aminnnn

6 Cevaplar

0 oy
(146,736 puan) tarafından
şimosda atesi var kusuyo☹️
(1,622 puan) tarafından
Off salgin mi ya yine:(( Rabbim şifa versin inşallah
(146,736 puan) tarafından
dun gece sabahladik gene sabahliycaz galiba
-Reklam-
0 oy
(1,622 puan) tarafından
..............
0 oy
(10,743 puan) tarafından
Benim oglumunda ateşi var çok öksürüyo geçen hafta götürdüm doktora ilaçları daha bitmeden dahada hasta oldu yarın gene götürecem inşallah... Şimdi bende diyorum nasıl bu akşam uyucam alarm yapacam 2 saate bir kalkıp ateşini ölçecem sabaha kadar 
(1,622 puan) tarafından
Bende öyle yapcam üstüne evi toplayacam mutfak öylece duriyo. Kaynanam hastaneye gelirken beni alsaydinz bakardık sabaha kadr dedi bende hasta diye bisey demedm. Keşke cagirsaydm:(
(10,743 puan) tarafından
Benim dünden beri kardeşlerim bendeydi evimi çiçek gibi yaptılar saolsunlar yemekten önce gittiler ondan evim derli toplu geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun yavrularimizi
0 oy
(349 puan) tarafından
salgin var galiba canim ya benim kizimin atesi dun gece 37 oldu 2 de ciktik hastanede rabbim kimseyi ewladiyla sinamasin serum taktilar patladi aglamakdan bebegim
(1,622 puan) tarafından
Bende korkuyorum serum takarlar diye dayanamam ağlamasına
(349 puan) tarafından
kiz cok kotu ya serum iki defada kan aldilar minicik elleri damarlari zaten ip gibi sirf o serum ve kan akma mewzusi bitiriyor beni
0 oy
(16 puan) tarafından
Canım öncelikle meyve suyu 10 aylık bir bebeğe ilik da dahi olsa artık vermeni  önermem.  Kendi el yapımı meyve suyu yapıp verebilirsin . Allahım şifa versin ınsallah sağlığına kavuşsun yavrum 
0 oy
(820 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun yedirebilirsen bol naneli yoğurt çorbası 1 kaşık yese gecee mide usutmesi.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 391 göst.
29 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
31 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
18 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,817 soru

23,685,331 cevap

310,538 kullanıcı

...