0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (1,247 puan) tarafından

Kızlar 3 gündür kasıntı ve yanmadan ölüyorm resmen agliyorum kız kardeşimde travazol varmış aldım biraz geçti önceki gün dünde sürdüm yok nette elma sirkesiyle ılık Su yapın demişler yaptim biraz iyi geldi geçmedi sonrasında sadece pamuk ve sirke ile batikon yaptım iyi geldi akşamdan sabaha hiç olmadı ama yine başladı kafayı yicem düden beri 50 defa lavaboya gidiyorum afedersiniz idrar yanması var gitmeye bile korkuyorum 55 günlük kızım birde 4 yaşında oğlum var eşim burada değil akşam gelirse acile gidicem 

Allah aşkına ne yapabilirim başka 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Idrar yolu enfeksıyonu bu ılacsız gecmez yaptıgın hersey dısarıyı temızlıyor ama mantar ıcerıden akmaya devam eder ılac almazsan 
(1,247 puan) tarafından
Bebeğim var cnm ilaç veriler mi ki kafayı yicem artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı dertten muzdarip biriyim bende. Gebeliktede çektim benimde kızım iki aylık ve aynı şikayetlerim var bende böbrek taşı olduğu için sürekli tekrarlıyor dün idrar verdim sağlık ocağında tek kullanımlık toz ve birde antibiyotik verdi emzirirken kullanilabiliyormus. Kullanicam. 

Bide maydonozu günlük tuket çayını da yapabilirsin ama normaldede ye. Sirke söyle fayda ediyo bir su bardağına bir tatlı kaşığı sirke koy bı sabah bı akşam iç onun faydasini gördüm ama başta tedavi ol inatçı oldu mu antibiyotik olmadan gecsede yine tekrarlar en kısa zamanda
0 oy
tarafından
Mantara benziyor dediklerin doktora git yoksa ilerler idrar enfeksiyonu kasıntı yapmaz maya türleri kaşıktı yapar dokular zarar gördüğü içinde yanma olur 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde laz6. (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
29 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Freedomm (5,287 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
1 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Angel24 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
19 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

409,509 soru

12,308,747 cevap

38,639 kullanıcı

Kategoriler

...