Kızlar bugün uzuun bi aradan sonra kaşımı aldırmaya gittim, baya uzamıstı. Girdim içeriye kolay gelsin abla dedm kızımla annem de vardı birlikte gittik.
Neyse bayadır gelemedim çok uzadı kaşlarım dedim depremden sonra hiç bişey yapmak istemiyprdum diye boyle konusuyorum. O pek bişey demedi suratı düşuk gibiydi neyse dedim belki bişeye canı sıkkındır. Sonra aldı kaşımı işim bitti kalktım o sırada kızım pelus küçuk bi oyuncak tavuk vardı bak anne diye elini attı. Evet kızım oyuncakmıs dedim gelen çocuklar oynuyor heralde dedim, kadın da "evet izin alıp oynuyorlar genelde" dedi. Ben çok bozuldum hiç bişey demedim. Oyuncağı da görseniz eski kirli bişey. Netten baktım türksel hediye ediyormuş heralde küçuk bi peluş tavuk..
Kadına yaklaşık 15 senedir gidiyorum ondan başka hiç kimseye gitmedim daha, böyle demesi inanılmaz zoruma gitti. annem parayı ödüyordu bende kızımı alıp hiç bisey demeden çıktım.
Yani abartmış mıyım sizce yoksa haklı mıyım alınmakta? Hani bi telefon cüzdan para vs bişey olsa zaten kızımın asla dokunmasına musade etmem. Uyduruk bi oyuncak icin 15 yıllık müşterisine böyle demesi normal mi bilemedim..