0 oy
400 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından

Tam 9 adet olduk 

image

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(9,906 puan) tarafından
Aile git gide büyuyor :)
(689 puan) tarafından
Evde artık 13 kişiyiz dbdbdbdbdh
(9,906 puan) tarafından
Deli :D
(689 puan) tarafından
Ve seninle de 14 kişi olduk Allah bin bereket versin dbdbdbdbdbdbd
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım eline sağlık çok güzel olmuş ben çilekli yaptım ama sürekli kayıp duruyo kızlarımın kafasından sinir ediyo beni seninkiler kayıyor mu
(689 puan) tarafından
Yok canım hiç şikayet etmedim acaba ip farkı olabilir mi
tarafından
Valla anlamadım ki alize cotton gold kullanıyorum canım senin kullandığın markalar ne canım onu sorayım aklıma gelmişken alize cotton gold çok pahalanmış
(689 puan) tarafından
Kartopu canım alize coton gold gibi ama küçük yumaklar 17 TL ye alıyorum burda ben ipten dolayı da belki fark ediyor olabilir yada çıtçıt tokalar bilemedim ki bizde kayma olmadı hiç
tarafından
Anladım canım bende bir bakayım ben internetten alıyorum ipi yaşadığım yerde yok maalesef ya ipçi
0 oy
(9,109 puan) tarafından

Çok güzel duruyorlar ya <3

(689 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️ kızıma rengarenk örmek istiyorum Allah nasip ederse ♥️
(9,109 puan) tarafından
Kız bebek eşyalarına kıyafetlerine bayılıyorum. Mağazaya girdiğimde kız bebek bölümündeki herşeyi alasım geliyo :D güle güle kullansın kuzucuk
(689 puan) tarafından
Benim bir kız bir oğlan bende erkek kıyafetlerini çok sehiyorum çeşit çeşit buluyorum lc waikiki de kızıma bulamıyorum aksine dbebdbbedh
(9,109 puan) tarafından
Benim ikisi de erkek. Ondan kız kıyafetlerinde o dantelli tüllü süslü püslü kıyafetlerde aklım kalıyo :)
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Maşallah vallahi imreniyorum böyle becerikli insanlara :) helal olsun kız
(689 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim aslında çok basit teknikleri var izleyip sende yapabilirsin ♥️
(11,033 puan) tarafından
Vaktim yok benim olan vakitte de anca kafa dinliyorum :) büyüsün çocuklar inşallah niyetim var dikiş nakış işlerine
(689 puan) tarafından
Vallaha benimde sadece akşam oluyor günde 3 tane örüyorum böyle devam edip rengarenk örmek istiyorum benimde vaktim yok aslında bakma ama canım her gün aynı işi yapmaktan sıkıldı
(11,033 puan) tarafından
Bebeği sütten kessem sonra vaktim olacak benim de inşallah :)) yap kız çok yap sat hatta ohh missss eline sağlık

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 175 göst.
12 Ekim 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
1 Şubat 2022 Kültür-Sanat kategorisinde AlpereninAnnesi (1,005 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 234 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (689 puan) tarafından soruldu

405,700 soru

12,157,075 cevap

36,595 kullanıcı

...