0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından
Kızlar beynim durdu artık.20 aylık bir kızım var 8 aylık ta gebeyim.

Evli olduğum kişi artık iyice yoldan çıktı öyle böyle bitecek.

Anlaşmalı olsa işte nafaka verecek çocuklara tamam.

Ugrasmayacam çekişmeli ye.

Yalnız cocuklar konusunda hiç güvenmiyorum.

Şart olarak istiyor ki ne zaman isterse gelsin görsün.

Bişey olsa tutturursa diyorum yatılı Aalaçam diye mesela.

Yatılı olmaz desem işi yokuşa sürecek.

Çekişmeli olsa şu an hamileyim mecbur nafaka almam gerek.e hamileyim calisamam da sezeryan olacam bir kaç ay toparlanma bebeğin toparlanması gerek.

Çekişmeli olsa iyice cirkinlesecek biliyorum belki alıp çocuğu kaçıracak 

Çünkü bir ortaya dokersem ettiklerini mümkün değil ne dava ne velayet kazanamaz cirkinlestikce cirkinlesir.ya karnım burnumda neyle uğraşıyorum Allah kahretsin böyle erkekleri

6 Cevaplar

0 oy
(820 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun . Keşke çocuk yapmak bu kadar kolay olmasa diye geçirdim içimden 
(1,142 puan) tarafından
Demek istediğini anlıyorum da bizim yoldan iyice çıkması 2 aydır falan oldu yani ne demek istediğini anlıyorum ama şu an onda açıklama yapacak durumda değilim.sadece karar veremesigim konu hakkında fikir danışmak istedim.amin cümlemizin olsun
-Reklam-
0 oy
(349 puan) tarafından
kiyamam ya rabbim yardimcin olsun ewlensen dert ewlenmesen dert bacim ya
(1,142 puan) tarafından
Aslinda öyle haksızlıklara uğradım ki.maddiyat olsa isterdim çok çekişmeli olsun ama anlaşmalı da yatılı mevzusunu diretie diye korkuyorum.kendi düzen bilmez.cocuklarin düzenini psikolojisini bozacak diye endişe ediyoeum
(349 puan) tarafından
benim ilkinden cocuk yoktu ondan rahattim sirf ewlenmiyim diye yeniden cekismeli yapma mal iste sen nerede oturuyorsun canim
(1,142 puan) tarafından
Çocuk olmaması iyi olmuş.
Ben şu an bursadayim.ya burda ya da Tekirdağ'da düşünüyorum oturmayı.yarin belli olacak bakalim
(349 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun insaallah ailen ne dusunuyor peki yanimiza gel demiyorlar mi
(1,142 puan) tarafından
Amin cümlemizin.bi annem var işte onunla tutacam mecbur.onun da 3000 lira dedemden maaşı var tek.
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canım bunu avukatla görüş çünkü sanırım dava devam ederken de nafaka alınabilir onu bir sor sen 
(1,142 puan) tarafından
İlk duruşmada sadece geçici velayet veriliyor.arastirdim çok.zaten tek derdim nafaka da değil çekişmeli ye gidersem cirkinlesecek çok.
Bir de zaten şu an param yok onun borcu var bana onu vwrecek anlaşmalı olursa.onunla cikacam eve de.
(1,818 puan) tarafından
Anlaşmalı daha makul görünüyor o halde şu an için hamilesin bir de üzüldüm Allah ferahlık versin canım
(1,142 puan) tarafından
Öyle gözüküyor.anlasmalida da sadece çocukların düzenini psikolojisini bozar alır götürür bölük pörçük diye endişe ediyorum sadece.amin cümlemize kimin ne derdi varsa ferahlık versin
(1,818 puan) tarafından
Şart koyulur belki hani yatıya kalmayacak vs diye inan bilmiyorum detayını ama yapılıyorsa öyle bir şey yap
(1,142 puan) tarafından
Evet koyuluyor.zaten normalde çekişmeli de de hakim 3 yaştan önce yatılı vermiyor babaya genelde.ama buna öyle bir şart koyarsam bu sefer yokuşa sürer o sıkıntı işte.
Acaba diyorum şey yapsam eve geçsem.bundan da parayı alsam.zaten eve geçtikten sonra dilekçe verecez.bu şartı kabul etmezse ben de çekişmeli açsam mi diyorum.
Cirkeflesecek ama uzaklaştırma vs alırım bilmiyorum belinde silahla geziyor.kendi mesajı var ben kötü işler yapıyorum illegal işler diye..
Ah hamile olmasam uğraşırım da hiç gücüm yok.yoksa hiç hazmedemiyorum böyle
0 oy
(7,469 puan) tarafından
Yani günaha da girmek istemiyorum böyle söyleyip çocuğu da Rabb'im veriyo amenna ama biraz da bizim elimizde be cnm niye 2.cocuk :( durumun zor Allah yardımcın olsun inşallah 
(1,142 puan) tarafından
O durum çok farklı malesef son 2 aydır iyice bu raddeye geldi..ben o konuda değil de anlaşmalı mi çekişmeli mi fikir istedim çünkü kafam basmıyor düşünmekten artık.amin cümlemizin inşallah
0 oy
(52,689 puan) tarafından
anlasmali bosan yoldan cikan zaten cocuk düşünmez cekismeli.olursa inada bindirir 
(1,142 puan) tarafından
Zaten eskiden velayeti vermem diyen şimdi yolunu bulmuş ya kendi diyor verecem velayeti diye.ama endişem kendi duzen bilmez.cocugu alır da getirmez yatılı tutar anasına babasına köyüne götürür çocuğun düzenini psikolojisini bozar diye endişe ediyorum
(52,689 puan) tarafından
korkularında cok haklisin bir ara bizim.buraya tasinma durumunz vardi cok sordum sana.cevap vermedin gemliktemisin hala
(1,142 puan) tarafından
AA hatirladim.evet şu an gemlikteyim.
Tekirdağ'da bir komşumuzun evi var uyguna verirse oraya gidecem yoksa yine burda da bakacam olmazsa.o kadar çok şey var ki uğraşmam gereken kafam durmuş gibi
(52,689 puan) tarafından
gemlikte kimde.kaliyosun bize cok yakin gemlik
hakkkinda hayirlisi olsun
 esin nerde oturacak peki
(1,142 puan) tarafından
Gemlikte şimdilik eşyalı ev tutmuştuk 1 ay oldu işte.su an tekim kızımla
Ona fark etmiyor nerde otursun zaten sürekli şehir şehir geziyir.
0 oy
(8 puan) tarafından
Bunlar niye evlenirken böyle değil ya. Niye sonradan çıkıyor foyaları. Nasıl olurda hepsi hep kendini düşünür aklım almıyor bukadar bencilliklerini. Hamile kadın bir de nelerle uğraşıyorsun. O Kim bilir ne düşünüyor. Hamile bir kadını üzmek demek o karnındaki bebeği üzmek demek ah nasıl bukadar cahil olabiliyorlar. 
(1,142 puan) tarafından
Kız ilk zamanlar neler neler ne vaadler gösteriler.
Şimdi b.oktan işlere bulaşmış parayı bulmuş.ben de yanlislarina susmayinca bir de beni suçlu çıkardı.hic vicdan merhamet kalmamış.4 aydır hastaneye götürmüyor.
İnsan gibi diyorum ayarlayalım bak 5 haftam kaldı hangi biriyle ugrasacam.atıyor da atıyor.
Zerre değmezmiş vallahi böyle insan görmedim hayatımda.her gün ah ediyorum ister istemez bu halde bunca strese giriyorum onca haksızlık görüyorum.ona diyorum utan karnım burnumda.Allaha nasıl hesap vereceksin diyorum da utanmadan bir de diyor sen rahat hesap vereceksen ben üst lobide oturuyor olurum diye bana gülücük atıyor
(8 puan) tarafından
Anlaşmalı boşan desem bunlara güven olmuyor bin tilki var kafalarında bizim gibi iyi niyetli olmuyorlar boşanma aşamasında. Afedersin öküz ölünce ortaklık bitiyor. Çekişmeli boşan desem çirkinleşecek bu güzel günlerin mahvolacak. Çok zor Allah yardımcın olsun ailesinden onunla konuşabilecek kimse yok mu yola getirebilecek
(1,142 puan) tarafından
Yok bacım ya ne ana bilie ne baba ne eş ne çocuk.ruhsuzun saygısızin teki.anlasmali neden diyorum oldu ki nafaka vermese bile ben zaten bana 20 bin kadar borcu var.onu ve bir de üzerime borç yaptı onu da kendi üstüne almadan dilekçe vermem.
Sırf bunlar için ve de çocukları kaçırma falan olmasın diye anlaşmalı diyorum sadece
(8 puan) tarafından
Anasına babasına saygısı olmayan sana mı olacak. Ben artık böylelerinden herşeyi bekliyorum kaçırabilir gözünü dört aç. Kendi ailende sana sahip çıksın şimdi değilse ne zaman de onlara. Gece yataga yattığında da "Allahım bana yol göster" de öyle uyu. Rabbim en doğru yolu göstersin inşallah sana. Ya ona akıl fikir versin doğru yolu buldursun ya da seni tereyağından kıl çeker gibi kurtarsın inşallah
(1,142 puan) tarafından
Ben de her şeyi bekliyorum..amin inşallah çok dara düştüm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 324 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 216 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Deryavn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 292 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu