0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde (7,035 puan) tarafından
Kzilar çocuklarım yemek yemiyor 3 de aynı lokma koymuyorlar ağızlarına çok yoruldum artık kardeşim sipraktin diye bir ilaçtan bahs eti iştah aciyormus kaç yaşa göre uygun ve yan etkileri falan varmı 

6 Cevaplar

0 oy
(164,238 puan) tarafından
sakin kullanma 
bagimlilik gibi bisi yapiyo babanneme almistik iyi bisi degil
(7,035 puan) tarafından
Niye ki sevdos ne oldu
(7,035 puan) tarafından
Gerçekten mi
valla bak
(7,035 puan) tarafından
Sevdos deprem günü eşimin arkadaşı ile bir barakada kalıyorduk o veriyordu bebeklerine tabi çocukları benimki gibi değildi yaşları büyüktü demek uyku yapsın diye veriyormuş çocuklara
-Reklam-
0 oy
tarafından
30 sene önce kaynıma kullanmışlar kullanma
(28,684 puan) tarafından
Nolmuş kııız
(7,035 puan) tarafından
Niye ki ne oldu kaynina
tarafından
İyi değil boş yere kaç kutuda kullanmışlar
(7,035 puan) tarafından
Hm anladim cnm ben öyle kutu falan kullanmam da genel olarak ilaç sevmeyen bir insanım cocuklarim hastlaninca bile hemen iglestikleringini kesiyorum ilacı mecbur kalmadıkça da vermiyirum
0 oy
(28,684 puan) tarafından
Annemde dün dedi ama alparslan çok güzel yiyo aliş pek yemiyo ona alcam 
(7,035 puan) tarafından
Bende de Mehmetcan ve Yusuf Sami yemiyor sefercan gayet iştahlı yiyor ama onada yaramıyor yediği saniyesinde atıyor
0 oy
(113 puan) tarafından
Benimde annem kullaniyor yemek ve uyku icin kullaniyor aliskanlik yapiyo bu seefer o surup olmadan ne uyku oluyo ne istah balik yagi fln tercih edebilirsin
(7,035 puan) tarafından
Ciddimisin ya
(113 puan) tarafından
Maalesefki :/ illet bu surup aliskanlik yapiyor ya sanki antidepresan kullaniyorsun bagimlilik yapiyor
(7,035 puan) tarafından
Kız korktum baya şimdi deprem günü eşimin arkadaslari ile bir barakada kalıyorduk kadın çocuklarına  veriyirdu istah aciyir diye bende ondan görmüştüm
0 oy
tarafından

Uyku ve iştah açma yapiyo. Önermiyorum ben. Büyük oğlumda kullanmıştım pek faydası olmadı iştah açması için. Ama sürekli uyku hali oluyordu. S*alak gibi oluyordu. Tavsiye etmem. İştah için balık yağı kullan 

(7,035 puan) tarafından
Balık yağı ise yariyirmu canım bid ehangi marka
tarafından
Evet kuzum yarıyor da ne demek. 2 haftada gözle görülür degiism oluyor. Ben Multi seas diye marka almıştım eczaneden. Bundan 2-3 yil önce kullandım ama. O zaman 40 lira idi. Bayağı faydası olmuştu. Şuan oğlum 4.5 yaşında 22.100 kg. Maşallah ondan sonra iştahı açıldı.  Çok para veripte markalı bişe alma. Sonuçta hepsi aynı. Portakal aromalı balık yağı da alabilirsin. Bi dene gör yani.
(7,035 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun pazartesi çıkıp alacağım inşallah
0 oy
(18,672 puan) tarafından
Bende kullandım 3 şişe bitti ama belli bir süre sonra etki etmiyor artık ama iştahı açıyor bir defa kullan 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 594 göst.
8 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mdne1311 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 923 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde SedaEmrem (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 9,029 göst.
25 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgim04 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 596 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,981 soru

24,470,219 cevap

355,116 kullanıcı

...