0 oy
740 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından

Kızlar oğlum 3 yaşında boy ve kilo alımı durdu hiç almıyor ve boyla kilo indeksi asagidaymis zaten çok zayıf bı çocuk 12.700 iştah yok zaten doktora gidiyorum herşeyi bakıldı B12 takviyesi ve sipraktin şurup verdim akşam 1 çay kaşığı 1 gün ver 1 gün verme dedi internette hiç iyi yorum okumadım ama oğlum yemediği için hasta oluyor surekli :( napicam bilemiyorum doktorum bı zararı olmicagini söyledi 1 çay kaşığı vericekskn dedi ne yapmalıyım kararsızım kullananlar varsa yazabilirmi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendim için doktora gittim yazdırmak için bitmişti. Başka bir doktora gittim.bana yazamam dedi neden dedim beyin hücrelerini öldürüyor dedi. Son kez yazın dedim :D yine yazmadı. Bence vermeyin. Kara dut özü iştah açıyor
(25 puan) tarafından
Yok canım kullanmadigimiz piyasadaki vitamin kalmadı şişeler bitiyor benim oglanda tık yok :( verdim bu gece artık ;(
tarafından
Canım sağlığı yerinde ise boşver genetik olabilir yada büyüyünce alabilir
(25 puan) tarafından
Canm genetik degl bizim ailede zayıf yok yani hepimiz iriyi ki eşimin tarafı daha iri :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben oğlum için kullandım.  O uyku ve iştah acıyor.  Ama pek etki etmedi. Etki oldu ama o kadar da değil.  

Şuan benim oğlum da 3 yaşını bitirdi 29 temmuzda.

Maşallah suan 18.500 kilo. Ben balık yağı kullandim. 2 hafta içinde gözle görülür kilo artisi vardı.  Ha fos kilo yapmadı.  İştah açtı.  

Ha bir de aktarlardan Kuru üzüm çekirdeği aldım.  Onu çektirdim oradà.  Yoğurdunun içiné koydum. O da etki etti.

Tavsiye ederim ikisini de. Balık yağı markasi da MULTİ SEAS idi. 

(25 puan) tarafından
Canım maşallah benim oğlum işte çok çok zayıf Eylül'ün 2de 3 yaşına girdi çocuk yemiyor boyu uzanıyor doktorda biliyordu bunu her verdiği vitamini sonuna kadar kullandım :( fayda etmedi karadutlar herşeyi denedim ama çocukta iştah 0 yemek istemiyor resmen 14kiloya gelse sukretcem zayıf çocuk zor canım herkes soruyor 2 yaşındami 1 yaşındami diye aglayasim geliyor eşimle ben yapılıyiz benim boy 160 kilo 80 eşim boy 185 kilo 112 oğlumun 94cm 12700 sen düşün artık ne kadar zayıf olduğunu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 250 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 7,918 göst.
25 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgim04 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 476 göst.
8 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mdne1311 (7 puan) tarafından soruldu

414,216 soru

12,466,023 cevap

46,899 kullanıcı

Kategoriler

...