0 oy
146 göst.
Aile kategorisinde (446 puan) tarafından
Deprem bölgesinden gekdik kocaeline ilcedeyiz bebegim hep hasta ama vücut atesi yok başı sadece 40 kulagi 39 40 cikiyor parol verdim 2 saat önce düşmedi elini yüzünü islatiyorum burasi cok soguk diye duş aldıramiyorum. Sürekli baş kulak düşüp yükseliyor. Hastane cok cok uzak birde 2 gün ince götürdüm test idrar testi kan testi yaptilar hemde 2 defa hicbirsey yok ama atesi gece olunca 40 oluyor ne yapayim ne olur birsey diyin sirke yok evde sadece dolven calpol var bide yüzünü sürekli siliyorum islak bezle başka napayim vücut atesi yok sadece baş boyun cok yuksek ilaci vermeme 1 saat var daha

6 Cevaplar

0 oy
(11,690 puan) tarafından
Sirke olsada sakın sürme bacım.sirke ateşi gizliyor sadece düşürmüyor.carpol dolveni dönüşümlü kullan.
-Reklam-
0 oy
(820 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım.  Ilaclari eğer açalı 2 ay olduysa zaten etki etmiyor ateşi dusurememendeki en büyük faktör o diye düşünüyorum.  Ates çok önemli asla başına islak bez koyma kılcal damarlar var ve çok tehlikeli bunu yapmak. İlaç temin etmelisiniz
(446 puan) tarafından
Dolveni bugün actim calpolu hatrlamiyorum ne zaman actigimi 2 ay belki oldu
(820 puan) tarafından
Tamam canım. Dolven ver  2 kez  üst üste sonra azalırsa calpol verirsin ama yuksekken önceden açmış oldugunu asla verme
0 oy
(20,298 puan) tarafından
Kulak enfeksiyonu olabilir mi ? Benim alparslanda var mesela boğazına vuruyo genelde ateşlenir ama bu hafta yok üstünü ince giydir yapılacakların hepsini yapmışsın
(446 puan) tarafından
Deprem oldu 4. Günü basladi bir iyi gun bir atesli gün 20 gundur 12 yer degistirdik etkilendi cocuk uyku zaten yok ne yaoacagim bilmiyorum üstü ince zaten ama bas ateşi düşmüyor vücudunda birsey yok en iyi hastaneye götürdüm kulak bogazi dedim bakmadi serum takti
(20,298 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bayada olmuş :(
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Calpol verme calpol düşürmüyo dengeliyomuş. Dolven ver parolla dönüşümlü olarak 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım kulak enfeksiyonu olabilir çok uzak diyosun ama bi şekilde gitme imkanın varsa zorla bence 
(446 puan) tarafından
Gittim zaten 2 kere antibiyotik verdi kullandim 1 haftadir gecmedi bidaha gittim serim takti 2 gün sinra tekrar ates
tarafından
Çok zor ya çok geçmiş olsun ne diyolar ama neden ates çıkıyormuş
(446 puan) tarafından
Viral enfeksiyon olabilir dedi baska tatlil idrar kan temiz cikti
0 oy
(440 puan) tarafından
Sirkeyi hiç deneme bile sirke aniden düşürüp aniden çıkartiyomuş. 

Ben bu yöntemi deniyorum çok işime yarıyor, 1-2 adet limonu ikiye kes suyunu bir kaba sık çocuğun çoraplarini içine daldır iyice sık ayaklarına giydr. Benim kızda havale geçiriyor malesef daha yeni yeni iyileşti ateşi düşmüyor diyince gözüm doldu kendi yaşadıklarım geldi aklıma 1 ay içinde üç kez havale geçirdi bizimki çok geçmiş olsun ateşi tamamen düşene kadar üzerine bişey giydirme, hastane uzak diye şey yapma ambulansı ara gerekirse anlat derdini geri çevirecek halleri yok yatış versinler ateşi düşene kadar sende rahat edersin. Tez zamandan iyileşmesi ümidiyle canım. Çok geçmiş olsun :(
(446 puan) tarafından
Cok tsk ederim depremden önce anneannesi babaannesine tek giderdik. Deprem sinrasi 20 gunde 12 13 yerde kaldik her gece kalkip agliyor etrafa bakip evini özledi ama gidemiyoruz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 216 göst.
18 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 326 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Minily (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 303 göst.

406,022 soru

12,171,139 cevap

36,637 kullanıcı

...