bunu okuyumca ben neden yasamis gibi oldum
Ayy resmen ayaklarım uyuştu kız elimde o civiklihi hissettim iyyy
Hepsini okuyamadım ama uyku sersemi ben olsam bende korkarım ki kurbağa avuclayarak geçirdim çocukluğumu
Ahhahhaah ayyy nasıl güldüm yaaa allahda seni güldürsün uleenn
Kız seninki yine iyi koca şehirde bizim eve hemde bizim odamıza girmisti hiç unutmam macera yaşatmıştı bize anlatayımda dinle en az 15 sene olmuştur aynı bende 14 15 yaşında ablamsa 18 19 yaşlarında evimiz dere kenarındaydı ahırımız vardı iyi güzel yedik içtik oturduk yatma zamanında herkes odasına dağıldı uyudu biz ablamla aynı odada uyuyorduk odamızda küçük bir televizyonumuz vardı açtık izliyoz yaz ayı en sıcak ay camıda açmışız serin hava gelsin diye derede eve yakın bağırıyo kurbağalar bizde film izliyoz aksine oda korku filmi neyse biraz zaman geçti filmi izlerken yakından bir kurbağa bağırma sesi geldi durduk birbirimize baktık dedim ki dere evin önünde bu kadar yakından nasıl gelir ses ablamda dizi izliyoz ya bize yakında geldi diyo ses neyse bir bağırdı iki bağırdı hiç oralı olmadık kurbağa bizimle odada haberimiz yok film bitti yataklarımıza girdik gece lamabası olmadan uyumayız saat 2 ye geliyo tam uyukuya geçecez hiç ses yok odada birden bağırmasın mı kurbağa yataktan fırladık ablama dedim ki bak odada bu kurbağa bağırıyo gece lambası ışık ediyoken bir etrafa bakayım dedim yatağın içindeyim birde ne göreyim çıkmış kapının tam üst tarafına orda bağırıyo büyük değil küçük kurbağa velhasıl kalktık ayağı ne yapalım ne edelimde biz bunu atalım dışarı aldık elimize kumbaranın kabını başladık odada kurbağayı yakalamaya o zıplıyo kaçıyo biz korkup bağırıp kutuya sokmaya çalışıyoz kurbağa kazan biz kepçe peşliyoz duruyoz yatakların üstünemi sıçramadı duvarlaramı çıkmadı gülüyoz peşliyoz korkuyoz bağırıyoz tam 2 saat uğraştık saat 4 geliyodu en sonu yakaladık kapattık kutuya yorulduk attık kendimizi yere uzandık bakıp bakıp gülüyoz birbirimize kurbağada bağırıyo ablamda demesin mi sus götü küçük bizi kaç saattir uğraştırıp durdun oda savaş alanına döndü yatak yorgan yastık ne varsa herşey dağıldı dedi aldık götürdük bıraktık dışarı annemde tuvalete kalmış odaya girmiş içeri girdik oda bize diyoki hala uyumadızda bu odada savaş mı ettiniz ne bu odanın hali anneme dedim ki anne Allah aşkına kaç saattir mücadele veriyoz bağırıyoz kıyamaet koptu evde kurbağa girmişti odaya tuttuk dışarı attık hiç sesimizi duymadınız mı yok duydumda her zaman ki gibi azıtıyonuz diye ne seslendim nede gelmedim dedi öylece topladık odayı uyuduk yattık sabahta kalktık kapıya çıktım birde ne göreyim bu seferde gitmiş ahıra girmiş kurbağa dedim şimdi ne halin varsa gör dedim çıktım unutamam hiç
1,487,245 soru
24,313,238 cevap
344,868 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın