Hayatımda midemi bulandıran bir kaç çeşit hayvandan bir tanesi. Neden bilmiyorum çok tiksiniyor ve korkuyordum. Neyse bir anım var biraz komik biraz tuhaf dbejxbehdh
Yengem İzmire gitmiş. Oruç ayında ev bana emanet. Bende orucum yaş 14 falan. Dedem ebem ve ben aynı odada uyuyorduk. Ben ve ebem yer yatağında dedem ise koltukta. Benim ebemle yer yatağım yan yanaydı. Neyse orucum ya hani evde de tek ben tutuyorum o zaman. Öğlene kadar uyuyordum öğlen kalkıp akşama kadar ev topla iftar hazırlığı yapıyordum. Bizim ev yer eviydi. Bende bir hışımla ev temizliğine koyuldum fosur fosur çardak yıkıyorum giril giril elektrikli süpürge çalıştırıyorum evdeki herkeste bahçede oturuyor ağaçların altında. O ara sen kurbağa tut içeri gir. Ama ulu orta değil koltuğun altına girmiş. Ev temizlendi yemek yapıldı iftar oldu biraz TV izledik derken yataklar açıldı ve herkes yerine girip horul horul uyudu. Saat 2 yatağımda bir şey tuttum uykum sersemi elimin içinde birde kocaman portakal kadar. Yumuşacık ama uyku halindeyim gözüm açık değil sonra fırlattım ve kendime geldim bir süre olayı çözemedim ne oluyor diye ışığı bir yaktım kurbağa parkenin üstünde ay bir bağırdım bir bağırdım öyle böyle değil bir yerlerimi yırttım resmen korkudan. Birde elime almışım ya kusma isteğimi bastiramiyorum böğüre böğüre geziyorum evin içinde. O sırada ağlamaya başladım korkudan ve sinirden. Tabi evde uyuyan ebem ve dedem uyandı. Ebemin yaş o zaman 80 di. Şuan 86 yaşında. Kırmızı şortla uyuyordu. Hani eteklerin altına giyilen lastikli donlar var ya yarım onlardan. Ama kırmızı ve sarı çiçekli. Saçıda beyaz dhebdbdbdbdb benim bağırmamla canım benim kokudan kendini düşman topraklarına attı dedemin koltuğuna. Baktım yürüyemeyen ebem koltuğun üstünde cilit atıyor. Ayyy diyor bu benim yatağıma da girmiştir benim içime de girmiştir oda bir yandan ağlıyor bir yandan ağıt yakıyor. Tabi biz hepimiz koltukların üstündeyiz ziril ziril ağlıyoruz ebem diyor donuma girdi mi bir daha ağlıyor. Ben düşünüyorum ağzıma dokundu mu bir daha ağlıyoruz. Dedemde tabi oturmuş bizim fantazilere tuhaf bakış atıyor gece gece ne olmuş girdiyse diyor eline bir kürek aldı attı dışarı. Ay birde ben fırlattım ya hani şlapp diye bir yapışma sesi duyduydum o uyku haliyle. Ebeme anlatıyorum olayın sıcak haliyle şlap diye içimize de girmiştir diyor. Tam 4 gün ebem düşman topraklarında dedemle uyudu. Bense diğer koltukta acaba başka bir şey girer mi diye uyuyamadım çamaşır suyuyla ellerimi yikicam diye hep yara olmuştu ellerim. Hayır o değilde o sabah ebem diyor çamaşır suyuyla banyo edelim bu böyle olmaz diyor çok titizdi kendisi dbdbdbdbdndndn