0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (879 puan) tarafından
Dinimizde başını örtmek var tabiki bunu asla inkar etmiyorum ama basım açık ve kuranimida okuyorum namazada başladım elhamdülillah kendimi hazır hissettigimde de tam anlamı ile kapanmak istiyorum hakkı ile ... Neyse eşim senin basın acik namaz kilinmaz dedi öyle dedi namaz kılarken başımı elbette ortuyorum ama eşim çok baskı yapıyor

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçen Bi hocayı dinledim açıklarsa bu baskıyı yapmayın ibadetini tabiki yapacak . Güzel kardeşim açık olsadanda kıl diyordu . Bende böyle düşünüyordum bunu duyunca hoşuma gtti bende açığım dekolte gymem ama saçım acik
-Reklam-
0 oy
(20,473 puan) tarafından
Namaz tesetturden önce gelir. İslamın şartı bir kere. Tüm ibadetlerden önce gelir hatta. Farzın da farzı gibi. Allah'ım inşallah hem namazlarını en güzel şekilde kılmayı hem de tesettürü nasip eder inşallah. Eşine uyma sen kıl namazlarını. Kabul edecek olan Allah zaten 
0 oy
tarafından
Tabı ki kılınır namaz ayrı görev örtünmek ayrı. 

Ama bır hoca sunu demişti. Allahın huzuruna nasıl çıkıyorsanız dışarıda öyle cıkın.
0 oy
(597 puan) tarafından
Herkes kapalı olmak zorunda değil ki bende normalde açık biriyim ama namaz kılarken ortunuyorum sadece yani eşinin söylediği yanlış bir düşünce 
0 oy
(670 puan) tarafından
Ne alakası var normalde fazlasıyla açık olan kızlar kadınlar bile başını örtüp uzun eteğini giyip namaz kılıyor 
0 oy
(7,983 puan) tarafından
Eşin çok biliyormuş herkes hoca kesiliyor ya. Öyle birşey yok tabi ki 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Ne alaka ya tabi ki kılarsın tesettürlüyüm ama başı açık namaz kılamaz diye ne bir yerde okudum ne de duydum namaz kılarken ört yeter. Kendini hazır hissetmeden kapanırsan eğer çok sürmez geri açılman 
0 oy
(7,828 puan) tarafından
Tek eli olmayan bir insana diğer elini de kes demek gibi bir şey olmus . Bir günaha giriyorsun diye neden diğerine de giresin ki eşin çok yanlış yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 620 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde DENiZ Lilia (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 304 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
+2 oy
38 cevap 1,069 göst.
0 oy
6 cevap 183 göst.

412,996 soru