0 oy
321 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (700 puan) tarafından
Sorum başlıkla kızlar 

7 Cevaplar

+1 oy
(4,216 puan) tarafından
Sütun gerekli sicaklikta olmalı mayalarken içine bir çay kaşığı tuz bir çay kaşığı şeker koy ve üzerine süzgeç koy sonra sar böyle çok güzel tutuyor
-Reklam-
+1 oy
(48,735 puan) tarafından
suyu kaynat legene koy icine koy neyde mayaladiysan
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Mayalamadan önce süt cok sıcak olmamasi gerek ılık olacak.  Ve mayaladıktan sonrada ağzını kapatma havlu pecete kapatabilirsin. Nemini ceksin diye
0 oy
(418 puan) tarafından
Ben kavanozlara yapıyorum canım üstüne delikli leğen koyup sofra bezi sariyorum 3 saat kadar bekletiyorum soğuyunca dolaba koyuyorum şimdiye kadar tutturmadigim hiç olmadı biraz daha beklet dolaba koy eğer hiç tutmadiysa su kaynat onun üstüne koy yogurtlari biraz öyle beklet
0 oy
(1,275 puan) tarafından
Ya cok sıcak mayaladın yada cok soguk mayaladın, ısı ayarını tutturman lazım, el yakmayacak ama sıcak olacak, ben yiyecek termometresi aldım artık garanti tutuyor, 48 derece olunca mayalayıp sarıyorum , hiç tutmadıgı olmadı, ondan önce bazen turmadıgı oluyordu
0 oy
(4,661 puan) tarafından
45 derecede mayala canım ateş olcegiyle ölç 
0 oy
tarafından
Sicak su kaynat ustune koy  battaniyeyle sar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 278 göst.
16 Nisan 2022 Aile kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 21,320 göst.
+1 oy
10 cevap 239 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,331 puan) tarafından soruldu

381,280 soru

11,414,092 cevap

34,961 kullanıcı

...