Haftaya ayrıntılı ultrasona girmem gerek ama fiyatlar uçuyo. Kac tane hastane aradım 1050 tl dedi 750 tl dedi 600 tl dedi. Cıldırmamak elde değil bu insanlar bu paraları nasıl karsılasın. Devlette zaten bulamıyorum
Benim kendi doktorum yönlendirdiği için 90 tl falan di
One oyle be ben 20 hatalik ken 140 tl ye girdim
Yuhhhh özele gittim kaç defa ayrıntılı ya sadece 60 tl 70 tl verdik
Ben üniversite hastanesine gittim 122 lira verdim
Oo baya pahaliymis vallahi buyuk sehirlerde genelde daha pahalı oluyomus ben iskenderunda ozelde 100e yaptirdm
O ne be öyle. 250y e girdim ben
Ben koşuyolunda bi hastanede 350 TL ye girdim canım sen nerde oturuyorsun
Üniversite hastanesi yokmu hangi sehirdesiniz. Ben dun Kayseri uni hastanesinde 122 tl ye yaptirdim. Perinatoloji uzmanı yapıyor birde.cok memnun kaldim.
Vallahi cok zor cok sansliyim o zaman ben kendi ozel hastanedeki doktorum para talep etmedi sadece muane ucreti 60 tl ALLAH yardimciniz olsun kizlar istanbulda yasanmaz :/
Bende Bursada 200 tl ye girdim canım çok uçuk fiyatlar valla Allah yardımcın olsun
Yuhhh ya o nee . Benim sordgm ozellerde 400 500 en fazla ben otrdgum yerde yok diye giremedim
Canm Tuzla da bende özele gidiyorum bu hafta giricem doktorum yanlış değilsem 160 dedi bana
Bn 250 tlye yapturmistim
Yuhh bu ne böyle doğum mu yapıyorsun ki sanki
Canım randevu ile uğraşma normal eğitim ve araştırma hastanesine git sabah saatlerinde normal perinatoloji uzmanı araştır bul ve o isme görünmek istediğine dair giriş yap. Saatin gelince içeri gir muayene ol ve ayrıntılı ultrason haftasındayım yardımcı olun de. Bizde öyle oldu. Normalde 180 liraydı hem de bizden ücret de almadılar. Yarın ilk iş bunu dene olmazsa eğer başka yol bulursun
Girme canım. Gerek görmediyse doktorun
Pendik yeniyuzyil hastanesinde 400 e yaptirdim bende
Ümraniyede özelde 300 e girdim detaylıya canm
404,100 soru
12,105,970 cevap
36,423 kullanıcı