0 oy
475 göst.
Aile kategorisinde (1,367 puan) tarafından
Benim çocuklarım biri 2 yi geçmiş biri de 3buçul olacak ben ücretsiz iznin bitip işe  başlayınca. Az önce bi postta okudum. Annem çalıştığında kendimi hep çok eksik hissetmişimdir vs diyo bi kaç arkadaş. Bende şimdi içim bii şekil oldu. Ben memurum ücretsiz izin bitecek 3 ay sonra 4 yıldır çocuklar ileydim doya doya vakit geçirdik. İşe başlayınca da yine ihmal etmşcem . Hatta azönceki posta istinaden eşimle aynı yerde çalışıyoruz arada bi işe başlayınca önce beni bırak eve çocukları ben karşılayayım evde boş eve girmesinler dedim. 

Belki emekli olana kadar çalışmasam da kendi evimizi alıp benim adıma kendimi garanti altına alacak kadar çalışıp ileride kimseye muhtaç olmayacağımız şekilde birikim yaptıktan sonra bırakmayı düşünüyorum çünkü şu an işi bırakayım çocuklara vakit ayırayım desem zor yetişiyor bakıyorum benim yerimde olmak isteyen memuluk için çalışan o kadar insan varken ben nasıl bırakayım ki işi .Çocuklara işe başlayınca da zaman ayırmayı, parklarına götürmeyi ,dersleri ile ilgilenmeyi düşünüyorum onları hiçbir şekilde ihmal etmeyeceğim Allah'ın izniyle inşallah az önce annesi çalışıp da içinde ukte kalan Hanımlar gibi çocuklarımı eksik büyütmemm . Ev hanımı olmak  bana göre değil oda işin farklı bir boyutu. Siz ne düşünüyorsunuz hanımlar yaaa off off. Gurbettw olup kimsenin olmaması da cabası 

20 Cevaplar

+4 oy
(1,604 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Diğer posta yazdım buraya da yazayım. Genelde ev hanımlarının çocukları mükemmel, çalışanların çocukları sorunlu gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor burda. Ben bu durumun tamamen anneye bağlı olduğunu düşünüyorum. Eşimin 3 yengesinden 1i çalışıyor, 2si ev hanımı. Ev hanımlarının çocukları aşırı sorunlu. Birisi evlendi hala sorunlu, vücutlarında dövme, okulda hep sorunlar, sürekli dışardan şikayetler. Aileleri hala onlarla uğraşıyor. Ama çalışan yengenin 2 çocuğu var, ikisi de hem çok başarılı ODTÜ mezunu, hem de ahlaken herkesin örnek gösterdiği çocuklar. Bir anne tüm gün evde olup cocuguna verimsiz de olabilir, çalışıp çok örnek evlat da yetiştirebilir. Çalışmayı buna engel görmeyin bence. Öğretmen olarak sorunlu ogrencilerimin hepsinin annesinin ilgisiz ev hanımı olduğunu söyleyebilirim. Her şey annenin ilgisi ve verimli vakit geçirmesine bağlı.
(1,604 puan) tarafından
Ayrıca da ev hanımı olmak bana uygun değil demişsiniz. Siz evde durdugunuz için stresli ve sinirli olsanız zaten tüm gün çocukların yanında da olsanız faydadan çok zarariniz  olur.
(1,367 puan) tarafından
Ya evdeyim 4 yıldır bi zararim olmadi ama dediginiz gibi stres yüklü oluyorum ve kendim çok enerjik olamıyorum birçok şeyi kafaya takıyorum.  Yazdiginiz seylerin cogun katılıyorum
(4,080 puan) tarafından
İlerde durumlar duzelince de birakmak zorunda degilsinizki kendinizi kotu hissetmeyin bence.  Maddi durum nekadar da iyi olmus olsa kendi  calistigin kazandigin ayri bi tadi var bende bin pismanim. Ciktigima.  Keske imkan olsa da donebilsem. Ama imkansiz yas oldu 35 bankalara genc isgucu lazim bu yastan sonra. Pazarlama harici almazlar anca icerden terfi edilerek gecis yapilir baska bolum baska birimlere . Sifirdan baslamayi gozum kesse bile ik. Almaz zaten ise.
(663 puan) tarafından
Ben de çalışıyorum. Paraya ihtiyacımız olmadığı hâlde çalışıyorum. Çok şükür. Çünkü evde durmak, hiçbir şey yapmamak, üretmemek, diplomamın hakkını vermemek, yabancı dilimin ve mesleki bilgimin körelmesi psikolojik olarak daha fazla yoruyor ve bu sefer eşime çocuğuma karşı agresif ve huysuz oluyorum. Bebeğinizi teslim edeceğiniz güvenilir biri varsa çalışın. Size de çok iyi gelecek. Oğluma da her şeyi anlatıyorum. Akşam olmadan geleceğim diyorum gerçekten akşam olmadan geliyorum. Gelir gelmez bazen elimi bile yıkamadan oğlum ne isterse yapıyoruz; park, oyun, uyku, emme, sarılma. Yatana kadar hep yanında oluyorum. Hafta sonu neredeyse hiçbir işe elimi sürmüyorum hep kuzumla geçiyor zaman. Evimiz genelde dağınık, olsun diyorum :)
(1,367 puan) tarafından
Alin Kara ve Caspiriye iç açıcı yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten buna ihtiyacım vardı. Memur olunca şu zaman bırakayım şu zaman başlayayım diyemiyoruz maalesef ve de özel sektöre göre daha çok izin hakkımız var iş saatimiz daha iyi diye düşünüyorum o yüzden  birçok şeyi ile ilgileneceğimi düşünüyorum. Atanmak için üniversiteyi kazanmak için çektiğim zorlukları Ben bilirim çünkü. Çalışıyorsan da çocuklar için bu da çocuklar için olan bir şey yani. Evde olunca çocukları düşünmüş oluyoruz ya asıl çalışınca da çocukları düşündüğümüz için yapıyoruz
-Reklam-
+3 oy
(10,221 puan) tarafından
Ben buraya okkalı küfrederim ama etmem kendime yakıştırmam. Benim sevgimi biliyor evladım elhamdülillah. Tüm gün evde kadın programı izleyip elinde telefon takılan anne modelleri de var. İşten gelip kızımla bin tane oyun kuruyorum ben. Anasından anasına değişir o. 
(1,367 puan) tarafından
Sonuna kadar katılıyorum
+3 oy
(164 puan) tarafından
Burda ev hanımlarının bi aşağılık kompleksi var. Onlar mükemmel es mükemmel anne biz değiliz seklinde bi durum olusturmaya calisiyorlar. Ev hanımı olmak dünyanın en zor işi derler bizim çalışan ev hanımları olduğumuzu asıl zorluğun sabahları iş yerinde zorluklara katlanıp günün devamında ev hanımı olan evinin hiçbir şeyini eksik etmeyen bizlerin neler yasadigimizi düşünemezler. Kendi içlerinde okul okumamanin erken yaşta evlenmenin eşlerinin çalışmalarına izin vermemelerinin ekonomik özgürlüklerinin olmamasinin acısını bizden çıkarırlar. Velhasıl sen takma onları. Onlar istiyorlar ki herkes Onlar gibi evde otursun. Çevremde çalışıp çocuklarına çok iyi bakan anneler var ya da tek maaşla geçinmeye çalışıp çocuğunun hiçbir istediğini alamamak daha mı iyi annelik mesela? Benim annem ev hanimiydi hiç iyi bi anne olmadı bana hiç oturup sohbet ettiğimizi dertlestigimizi hatırlamıyorum arkadaşlarımın çalışan anneleri vardı ilişkileri benim annemle olandan binlerce kat iyiydi. Velhasıl sen kalbinin sesini dinle eminim senin de çevrende bunun gibi binlerce örnek vardır.
(1,367 puan) tarafından
Fatoli çok teşekkür ederim bu güzel ve anlayışlı yorumun için. Ben destek cesaret beklerken resmen daha da içim kararıyordu ki bi kaç kişi imdadıma yetişti. Hayat maalesef hep önyargılar ile dolu empati yeteneği kalmamış insanlarda genelleme yapmak en sevmediğim şey ev hanımları da kendine göre haklıdır belki ama çalışanları bu denli eksik görünce neçe hem çalışan hem ev hanımı olanların hakkına giriyorlar. Evde olan birçok anneyi biliyorum sosyal medyadan başını kaldırıp da ilgilenemiyo çocuklar ile.
+1 oy
(800 puan) tarafından
Çalışan kadınların çocukları olmak çok zor Allah kimseyi var iken yok yapmasın .

Tasrib etmeyenler denim.

Belki ters ne emeklilik ne kendini garantiye almak ne bilmem ne ilerde severmı sevmezmi.kıymet bilir mi bilmez mi

BİLEMEM

Çocuk YAPTIM bir şekilde cüzi irade mi kullandım 

İihtiyacını karşılamak da vazifem 

Ve ihtiyacı asla kıyafet mal mülk deyıl 

Sadece sevgi dolu annesine babasına ihtiyacı var 
(800 puan) tarafından
Yanlız şöyle bir konu hanımlar ben sizin şahsiniza konuşmuyorum
Çünkü size konuşmuş olsa idim çocuklarınız ,yaş karı
.... sizin mesai saatleriz vs bilgisi olurdu o zaman sizin baz alırdım
Ben genel konuşuyorum
Sizler de sizin anneliğinizde benım umurumda deyil
Ne yapıyor isek ilerde zaten önümüze gelicek.



Sosyal medya kullanımıyorum
Ben ev hanımıyım... hani sizler için boş gezenin boş kalfası ya
Asıl sizler için zor olmuyor mu
Hem iş hem ev hem burası
 iş kadınlarına bakıyorum.. çoğunun sosyal medyasıda var .. herşeyi de takib ediyorlar... kfalarını kaldırmıyor lar ...asıl sizler için daha zor oluyor dur.
Heryerde olmaya çalışmak.

Kocam bizim için çalışıyor hanımlar
Seve seve bizede harcıyor
Bizde seve seve yiyoruz içiyoruz

Mal mülk hırsımızda yok çok şükür
Dünya sizlerin olsun
Biz buraya kök salmicaz.gidecek bekleyen bir kabrimiz var .orada zengin olmak nasıb olsun


Çocuklarımızı madde ile deyıl Allah'a muhabbet leri...manevi değerleri.duyguları...aidiyetleri....içlerindeki huzuru...Ruhlarını Alî yetiştirmeyi ...Allah'ın emanetkerine layıkıyla bakabilmeyi Allah bizlere nasıb eylesin . amin
(164 puan) tarafından
Nasıl da dindar gibi görünüp kul hakkinin dibine vuruyorsun nasil da dindar görünüp su-i zan ediyorsun ama. Beni tanimadan bilmeden bana cevaben cocugumu ihmal ettigimi soyluyorsun... sonra da ben sana demedim genel konustum diye laf degistirmeler bilmem neler... yok arkadas öyle bi dunya... Iste bahsettiğim kompleks bu. Hani demişsin ya boş gezenin boş kalfası olarak görüyormuşuz biz sizi. İşte bu sizi bunları söylemeye iten şey. Kendinizi böyle görüyorsunuz. Biz sizi öyle görmüyoruz benim yazdığımı dikkatlice okursanız anlarsınız. Bunu 1 yıl ara ile 2 çocuk yapıp sinir krizleri geçirerek iyi anne olmuş biri olarak söylüyorsun. Belki sen de mükemmel değilsindir belki sürekli evde olarak da iyi anne olunamiyordur. Belki benden daha az sevgini yansitiyorsundur iki çocuğa birden. Bilemeyiz. Daha fazla bu konusmayi uzatmayacagim ne desek de bos yukaridaki arkadasim cok iyi cevap vermis de anlamamissin. İyi akşamlar.
(1,604 puan) tarafından
Bizim cocuklarimiz zaten maneviyatsiz büyüyor. Madem o kadar güzel çocuk büyütüyorsun çok ilgileniyorsun niye sürekli yok çocuklarım asabi, çok tahammulsuzumz çocuklarım çok kavga ediyor şu bu diye post açıyorsun? Süper ilgili anneliginle hepsinin üstünden gelmen gerekmez mi? Genelde ihmal edilmiş çocuklar bu şekilde olur sanki. Emin ol çalışan bir anne olarak sana göre ihmal edilmiş olan çocuğumu seninkilerden daha sakin yetiştiriyorum. Sürekli evde olmak da iyi anne olup düzgün çocuk yetiştirmeye yetmiyor demek ki. Madem böyle sorunların var, tüm gün evde olduğun halde çocukların sorunlu, o kadar ilgiye rağmen(!) sinirliler niye 3.yu yapıyorsun?
(1,367 puan) tarafından
Fatoli ve Shz dedklerinizden daha net  diyecek bişe kalmadı çok güzel kınuştunuz tebrik ediyorum .
(800 puan) tarafından
Şimdi şöyle hatunlar
Benim çocuklarım gerçekten çok sinirli... zaten ikiz buyutmek... Ard arda çocuk doğurmak emzirmek peşlerinde ...koşturmak çok ciddi zor ...
Apartmanda çocuk buyutmek ap ayrı zor  
Üstelik memleketimdede deyılım tek bir yakınım yok.


Beni baz almayın.
Çünkü ben zaten guzel bir örnek değilim
Ben Bunu kabul ediyorum


Onun dışında çalışan annelerin çocukları ihmal oluyolar/
Çünkü kimse bir çocupun ağlamasına annesi kadar koşturamaz
Annesine ihtiyacı olduğu kadarda kimseye yok


Sizin çocuğunuzun sakin olması hiç bir şeyi göstermez..... ergenlik dönemi var.... yetişkinlik döneminde özdeştiği kişi kimse yansıtıcağı kişi bakıcısı olucak...değerleri ...kişiliği hakkında şuan sakin olması bir bilgi olamaz
Bunlar çok uzun süreçler


Ortaya konuşuyorum
Ne butun ev kadınları benim gibi sinirli ve çok yoruluyorlar
Nede butun çalışan kadınlar çocuğu için gereken ihtiyaçlarını karşılıyor .
+1 oy
tarafından
Şöyle söylim eltim çalışıyor tekstilde ve iki tane kızı var kızları ikisi de her gün anne artık yeter çalışma biz seni özlüyoruz diyorlar 1 senedir çalışıyor eltim ve kızları sürekli ağlıyor anne gitme artık ise diye 
0 oy
(133 puan) tarafından
Ilgileniyor tabi bazıları ama o annelerinde kendine vakit ayıramadığı için sağlık sorunları çıkıyor genelde cevremde herşeye yetişmek çok zor. 
(1,367 puan) tarafından
Allah çocuklar hürmetine sağlık sıhhat imizi eksik etmesin inşallah
(133 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Çalışan bir annem vardı tabi elinden geldiği kadar ilgilenirdi 1 kere yemeksiz bırakmazdı bizi işten gelir evde çalışırdı ama küçücükken keşke annem çalışmasaydı derdim.  Okuldan eve geldiğin zaman kapıyı annenin açması çok farklı birşey, eve gelmesini 4 gözle beklerdik evde olduğu zamanlar daha mutluyduk. Babaannem, anneannem ilgileniyordu yeri geldiği zaman ama asla bir annenin yerini tutmaz . Eger imkanlar el veriyorsa bi çocuk annesinin yanında büyümeli.  Annem hala çalışıyor evlenene kadar hala yolunu gözlerdim . 20 yaşında bekar kardeşim  var biraz geç kalsın 40 kere arar. 
(1,367 puan) tarafından
İnşallah cocuklarimizi layıkıyla buyuturuz.  Keyfi bi durum değil benim çalışmam . Hayat şartları çevrede güvendiğin insan olmaması bi çok çözümsüz mevzular derin.  Eşimin ailesi ile aynisehirdeyiz ama hiç yanımızda olmadilar destek olmadilar tek büyüttüm büyütücemde kreşe gideceklerikiside ayni yere. Allah kimseyi evlatları ile sınamasın.  Özellikle ailesine muhtaç olamamak adına bunu yapmam lazım yoksa tek esimin çalışması ile olmuyor bu devirde ok zor
tarafından
Allah yardımcın olsun canım, imkan ve şartlara bağlı birazda. Oda bizim için çalıştı şimdi daha iyi anlıyorum.  Evlatların için çakışıyorsun canım seni de anlıyorum.  Çalışmak zorunda olursam bende geri döneceğim işime hayat ne getirir bilemeyiz.
(1,367 puan) tarafından
Aynen öyle Allah çaresizlerin yaninda olsun inşallah
0 oy
(11,089 puan) tarafından
Kişiye bağlı bu aslında. Anne enerjik ve psikolojik olarak iyi durumdaysa ister ev hanımı olsun ister çalışan, her türlü çocuklara yetebilir diye düşünüyorum. Baba faktörünü de unutmamak lazım. Annenin evdeki iş yükünü hafifletecek bi eşi varsa tabi ki çocuklarına daha fazla vakit ayırır. Bu da çalışan ya da çalışmayan fark etmeyen bi durum.

Benim şu anki çevremde çalışan annelerin çocukları hep eksik bi şeylerden bunu da söylemeliyim
0 oy
(1,195 puan) tarafından

Kendince haklısın kardeşim ama bence yok ya :)

Annesi çalışan bir çocuktum. Alttaki yorumlardaki gibi kapıyı annemin açması vs hep içime ukte olmuştur. Maddi eksiklik yok ama anne de yok. Ben 7/24 evde oldugum halde işler yetişmiyor çocuklarımı eksik bırakıyorum. Siz misal sabah 8 akşam 5 neyi yetiştirmeyi düşşnüyorsunuz. Ev desen hepimiz ev işi 3 aşağı 5 yukarı aynı. Hep olmayan kısım canımı yakmıştır. Maddi olarak şunu canım çekti aldılar almadılar değil de annemin olmaması yada gezmemizi annemin işine göre ayarlmamız uymuyorsa iptal durumları yada annesiz gitme. Hatta annem kendini garanti altına almak için beni annesiz bırakıp ev aldı . Gülsem mi ağlasam mı. Diğer kardeşim anneyle büyüdü evle ilgili atıp tutunca aklımda annesiz geçirdiğim vakitler geliyor ve iş yeri 3 dk mesafede sen düşün artık. İhtiyaç görecelidir bence. Bak kendini n garanti altına alanlar evsiz barksız eşsiz çocuksuz garantisiz kaldı. Tek garanti Rabbim. Ve çocuklarımızın bu günleri inan geri verilmiyor 

(1,367 puan) tarafından
İşte kime göre neye göre garanti. Sende haklısın canım anlatsam yaşadıklarımı. İçinde boğulursun. Temiz suda yüzen hayallerim vardı dün itibariyle o hayallermn yüzüğü su kirlendi. Ama yine de rabbim var benim. İnanç ve dua. Allah kimseyi mecbur bırakmasın. Ben kendimin birçok ev hanımının ilgilenmediği kadar ilgi göstereceğimi biliyorum ve inanıyorum . Allah yardımcımız olsun
0 oy
(15,005 puan) tarafından
O posttaki en annnane dede evinde büyümüş akşam bile ailesiyle vakit geçirmemis olmanın acısı vardı. Annesi kaçarak habersizce gidiyormuş. Hafta sonları ve akşamları cocugunla güzelce ilgilendigin sürece bence çok sorun olmaz.
(1,367 puan) tarafından
Canımsın o posttaki detayı tam anlayamamışsım. Rahatlatıcı yorum için teşekkürler. Aile düzeni ve aile yapısı bence en önemli olan.
(15,005 puan) tarafından
Bence de öyle
0 oy
(981 puan) tarafından
Çok saçma ne ev kadınları var çalışandan daha etkili çocuğunun üstünde ne çalışanlar var bakıcıya teslim neyi seviyor neyi sevmiyor bilmiyor bile bence düzen aile içinde başlar ister çalış ister çalışma ve her çocuk farklıdır ki doğumun dan tutun da büyüyüp gelişmesine kadar kimse bilemez ben çocuk gelişimi mezunuyum mesela 4/4 lük anne olacakmıyım hayır elbette hatalarım var olacak bu demek değildir ki herşeyi en iyi ben bilip ben yapcam kendinizi kasmayın lütfen akışına bırakın gerisi önemli değil 
(1,367 puan) tarafından
Canım rahatlatıcı yorumlar a hasret kaldım burada belki insanlar can suyu olur dedim ama geçmişte acı çekenler çok var Allah yardımcıları olsun. Şöyle de bişe var  gerçekten her aile yapısı ve her anne baba bir değil. Allah yavrularımızı layıkıyla büyütmeyi nasip etsin
0 oy
(590 puan) tarafından
Bnde çalışan anne olarak çalışan çoğu annenin daha verimli bilinçli belli bir seviyede olduğunu düşünüyorum.cevreme bakıyorum ew hanımları TV açıyorlar çocuklara tlf tablet ellerinden düşmüyor.bn çalıştığım halde bakan kişiyede tembihledim izin vermedim bunlara en basit örnek.kendimde bakmıyorum
(1,367 puan) tarafından
Bi kaç yorumlar arasında çalışan annelerdennde böyle yorum gelince can suyu oluyo. Memur olunca farklı istediğin vakit gdemiyon ki işe çocuk ilkokula başlasın orta okula başladın gibi ayar yok. Ama şükür izin hakkımız var . Hafta sonu var
0 oy
(132 puan) tarafından
Bu çok zor canım 2 yıl önce oğlumu doğurdum ve 5 ay sonra bırakmak zorunda kaldım. Hastalandı izin aldım ama çekine çekine baktım olmuyor Rabbim kendi işimi açmayı nasip etti çok şükür tabi yine onu bırakıp gidiyorm ama istediğim an yanında olabiliyorum 
(1,367 puan) tarafından
Maşallah canım. Allah yardımcımız olsun
0 oy
(763 puan) tarafından
Canım benim eşimin anne babası çalıştığı için çok zorluk çektiğini orda burda büyüdüğünü daha sonra kreşe vermişler kreşte güzel değilmiş o yüzden benim çalışmamı istemedi çocuk büyüyüyene kadar ne anane ne babane yardımcı olmuş teyzelerinde bigün başka bi yerde öyle öyle büyümüş kayınvalidemde der ilgilenemedik  çocuklarla hiç istedikleri herşeyi aldık ama der yani çalışınca evet zor oluyo ama bu birazda anne babaya bağlı tabiki çocuk istiyo anne babasını ama benim oğlumda şuan sürekli benimle olduğu için biri gelsin beni tınlamıyo çocuk sürekli bana sen yapma git diyo bu ara daha fazla olmaya başladı 3 yaş sendromumu anlamadım 
0 oy
(7,543 puan) tarafından
O saydıklarını yapana kadar emeklilik vaktin gelir zaten canım bu ekonomide ev alacaksın,kendini garanti altına alacaksın vay vayda vay vay biraz iyimsersin(⁠✷⁠‿⁠✷⁠)
0 oy
(4,952 puan) tarafından
Bende 2 yaşına kadar baktım kızıma. Öncesinde çalışıyordum ve dediğin gibi bende ev hanımı olmak için doğmamışım. İnan çocuğa hiçbir faydam olduğunu düşünmüyorum o geçen 2 yılda. Bütün gün evle uğraşıyorsun çünkü ev hanımının işi bitmiyor gerçekten. Akşam çocukla ilgilenmek için enerjin kalmıyor zaten. Sonra yarım gün işe başladım kızım kreşe gitti 3-4 saatlik. Bence şu an kızımla daha güzel vakit geçiriyorum. Ona daha faydalıyım. O da daha mutlu. Çünkü hem enerjisini atıyor hem başka insanlar, çocuklar görüyor hemde ebeveyni daha mutlu olduğu için onu daha mutlu ediyor. 'madem çalışacaksınız neden doğuruyorsunuz' zihniyetli insanlar var burada. Çocuk ilkokula başlayana kadar ona hiçbir şey katamayan insanlar olarak görüyorum ben birçoğunu. Evde dedikodu dinlemekten, annenin sürekli bağırıp çağırmasından korkan, en verimli yaşlarında kendilerine hiçbir şey katılmayan çocuklar olarak büyüyorlar. Bence sende bunları düşünme. İnan sen mutluysan çevrendeki herkes mutlu oluyor 
0 oy
tarafından
Annem çalıştığı için kız kardeşim de ben de üniversite okuyabildik. Orada edindiğimiz bilgi, diploma ve tecrübe ile hayatımız değişti. Kişiliğiniz değişti. Kendi benliğimizi bulduk. Hiçbir zaman kendimizi eksik hissetmedik. Allah razı olsun ki hem çalıştı hem bizi büyüttü 
(1,367 puan) tarafından
İnşallah bizim yavrularımız da öyle düşünür. Allah razı olsun annenden
0 oy
(41 puan) tarafından
Beni bu konuda çok üzdüler maddiyatan 6 aylıkken oglum ise başladım teyzemler seni bilmiyor cocuk ananesini anne biliyor sen ablası gibisin demeler oysa 3 de çıkıp hemen yanına gidiyorum en son 15 gun izin aldım cocuk hastaydı naptin da çocuğu hasta ettin demeler oysa salgın vardı yok sen çalışıyorsun çocuğa bakmıyorsun demeler daha neler neler 
(1,367 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım. Bende de var aynılarından.
0 oy
(1,918 puan) tarafından
9 aylik cocugumu birakip ise baslamak zorunda kaldim şuan 14 aylik koca gun anam agliyor fabrikada bide gelip kızımla ilgileniyorum her gun yemegini ayri ayri yapip birakip gidiyorum şimdi benim cocugum gerizak.limi olucak calismayan annelerinde mükemmel zeka herhalde mecburuz calisiyoruz kimse zevkine sabahin 6 sinda kalkipta ise gitmez 
(1,367 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum sana canım. Ama farklı bir gözle bakılıyor nedense

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 182 göst.
0 oy
2 cevap 170 göst.
11 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 431 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.

378,254 soru

11,321,534 cevap

34,766 kullanıcı

...