0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar kaynanam kasıklarından fıtık amelıyatı oldu ve bizde kalıyor hamıleyım 5.ayıma giricem amelıyat bahanede bundan öncede sürekli kalııyordu kayınpederim 1 gün durur gider ama o kalır günlerce adamı düşünmez çünkü köyde durmak istemiyor yasadıgımız yerde köye 10 dk mesafesi yok yani amelıyat dolayısıyla görümcemde cocuguyla bizde yatıyor gelen gıden benım evımde kaynanam kendı evınde agırlamak istemedi hamıle hamıle zaten ev işi yapamıyorum sınırım bozuldu evin içinde bu fıtık yarası ne zaman iyilşir

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gorumce ne alaka sende kalıyo anasız yapamıyosa alsın anasını gıtsın evıne
(32 puan) tarafından
anasına bakmak için
tarafından
Kendı evınde baksın annesıne
-Reklam-
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Görümcen niye sende annesine bakmaksa amacı götürsün evine baksn ne anlayışsız insanlar var yaaa
(32 puan) tarafından
Aynen annesıne bakmak damattansa gelınde kalmak iyi herhalde nasılsa sesını cıkaramaz
(2,586 puan) tarafından
Ben bu kadar sessiz kalamazdm yaa .
0 oy
(2,545 puan) tarafından
Bir kaç hafta daha sabret olmadi Eşinle konuş önce canim. Yada gorumcene söyle 
0 oy
(2,655 puan) tarafından
Yanlış anlama beni lütfen ama görümcenin evinde eşi var kadın ameliyatlı başka bi erkeğin yanında rahat bi şekilde yatıp dinlenemez ki sende bi kadınsın anlarsın halden hamileyim diyosun zaten kayıncalidene görümcen bakıyomuş 5aylık daha tam ağırlaşmamışsındır da bi kaç gün daha idare edilir tabi riskli bi gebelik değilse 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 191 göst.
0 oy
8 cevap 454 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 220 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu

408,559 soru

12,276,260 cevap

37,766 kullanıcı