0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar spral taktirmak istiyorum henuz adet olmadim adetim gecikti insallah hamile degilmdir  adet oldugum gibi taktirmayi dusunuyorum   kadin doguma sira alamam lazimi surec nasil ilerliyor sprali biz eczaneden kendimiz mi aliyoruz taktirilirken cok aciyormu cunku ben cok korkuyorum spral ucreti ne kadar kac yilok takiliyor hormonlu spral daha mi iyi koruyor hangisini almaliukm   bana sureci anatirmisiniz 

5 Cevaplar

0 oy
(6,014 puan) tarafından
Vala cnm ben iki sene önce 5 yılık taktrdim özelde 200 lerdeydi sdmi daha pahalı olmuştur onlar kendisi taktrdi hastane kendisi takıyor dye biliyorum ben adet olmadan 40 im çıktığı gbi taktrdim  normalde doktor dedi adetli takıyoruz 
tarafından
Hmm peki sizinkisi hormonlumu
(6,014 puan) tarafından
Yok demir
-Reklam-
0 oy
(7,034 puan) tarafından
10 ay önce 10 senelik taktırdım ana sağlık merkezinde ücretsiz bakırlı taktırdım 
(657 puan) tarafından
Banada bugün bakır taktılar hastane de 10 yıl koruma sağlıyor Muş
0 oy
(1,383 puan) tarafından
Ben hormonlu spiral taktırdım ama benim sorunum baskaydi  adetim çok aşırı geldiği için doktor önermişti bana 5 yıllık taktirmistim 3 ay  önce süresi dolduğu için cikarttirdim canım evet hormonlu spiral korunma açısından daha iyi diyorlar ama ben spiralle + prezervatif kullandım daha iyi oldu 
(1,383 puan) tarafından
Evet hormonlu canım biz alıyoruz ve devlette taktirmistim  randevu alıp git yoksa bakmazlar canım
(1,383 puan) tarafından
Ha bu arada hormonlu spiral adeti kesiyor  canım bilmiyorum bilgin varmı hiç adet olmuyorsun bazen çok az geliyor oda ya bir gün ya iki gün sonra kesiliyor
tarafından
Aa niye ki  ya rahatsiz etmiyormu adete girilmediginde
(1,383 puan) tarafından
Yok hiç rahatsız etmedi beni sadece biraz sitres yaşıyordum oda etkilemiyordu beni ne çok kilo aldım nede zayıfladım
tarafından
Anladim cnm cok sagol
0 oy
(9 puan) tarafından
Hiç korkulacak bişey yok canım bende yeni taktırdım devlet hastanesinde kendin almıyorsun hastanede bakır 10 senelik takıldı 
(657 puan) tarafından
Bende Daha öğlen taktırdım yerine yerleşmesi nenkadar zaman alıyor açaba kanamam var da halaa
(9 puan) tarafından
1 ay sonra kontrole çağıriyorlar adetin bitince benim öyle yapıldı çünkü ilk adette kayma riski yüksekmis dokturum öyle dedi gözünüz aydın sizinde
(657 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah kaymaz tekrar çıkar tak yapılmaz ayrıca kontrol nasıl oluyor tekrar alet mı sokuyorlar acaba
(9 puan) tarafından
Yok karından ultrason ile bakılıyor insallh kaymaz bende korkuyorum kaymasından
0 oy
(657 puan) tarafından
Bugün taktırdım adetliyken değil normal zamanda da takılıyor 
tarafından
Oyle canin daha cok aciyormus acaba dogrunu
(657 puan) tarafından
Hayır bende korkuyla gittim.ama saniyede bitti hiç birşey hissetmedim gidip taktiracak olursanız yabinizda ped göturun kanama oluyor
tarafından
Tamam cnm cok tesekur ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 141 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eymen6 (114 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 160 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 53 göst.
2 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde 3erkek annesi (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
9 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,029 soru

12,327,892 cevap

39,151 kullanıcı

Kategoriler

...