0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar 2 yaşındaki kızımın rutin kontrolu icin kan tahlili istedimfakat referans dışı olanlar var bilen varmi 

image

Bir digeri ise bu kızlar aşağıdaki 9 aylık kızımın degerleri ondada düşük yüksek var yarin gidecegim ama cok korktum tahliller boyle cikinca bilenveye ranidigi olan varsa Allah rızası için bir sorun 

image

2 Cevaplar

0 oy
(755 puan) tarafından
Ben oğluma yaptırmıştım böyle sizin gibi düşük yüksek değerler vardı internetten baktık eşimle dedik bizim çocuk baya kötü heralde sonuçları doktora göstermeye gittik sadece Demir eksikliği var dedi , hocam böyle böyle internetten baktık dedik oraya göre yorumlamayın dedi. Doktor kadar detaylı bilemeyiz yani canınızı sıkmayın inşaAllah basit şeylerdir 
tarafından
İnşallah bende internetten baktim ve moralim alt ust oldu yarin gidip gosterecegim inşallah birşey çıkmaz
(755 puan) tarafından
İnşaAllah canım
-Reklam-
0 oy
(1,356 puan) tarafından
Değerlerde çok anlamlı yükseliş azalış yok bence biraz anladığım bir konu bu enfeksiyon geçirmiştir, ilaç kullanmıştır vs.değerler düşer azalır.Kanda tek bir kaç değere bakılıp olumsuz birşey söylenemez bütünüyle yorum yapılır.Yarın doktora gösterdiğinizde de buna yakın yorumlar yapacağını düşünüyorum geçmiş olsun.
tarafından
Çok sağol Allah razı olsun canim inşallah kotu birşey değildir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 149 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Zümrüşün Annesi (1,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
17 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sugra (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
26 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (4,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
17 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervela (7,461 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,005 soru

23,687,961 cevap

310,705 kullanıcı

...