0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar emzirme döneminde kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz? Bebeğim 6 aylık kayısı incir duphalac şurup bunları denedim bir faydasını görmedim bir öneriniz var mı acaba? 

12 Cevaplar

+1 oy
(13,313 puan) tarafından
Zeytinyağı denedin mi? 
(26 puan) tarafından
Evet denedim
-Reklam-
0 oy
(419 puan) tarafından
Aç karnına 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iç canım bana iyi geliyor 
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Doğumdan sonra bı dönem yaşadım. Akşamdan 3 hurmayı bir bardak suya ıslatıp sabah hem hurmaları hem suyunu içiyordum çok faydasını gördüm bı daha yaşamadım şükür ara ara hâlâ yaparım ama 
0 oy
(6,123 puan) tarafından
Aclikotu iciyorum ben birtek hamilelikte icmedim dogum yapinca hastaneye de goturdum yoksa vc ye cikamam sezeryan. Hamielikte lavman ve magnezi calsine kullandim ve magnezyum ile anca cikabiliodum vc ye
0 oy
(289 puan) tarafından
Sabahları aç karnının  1 yemek kaşığı zeytinyağı icin ,ılık limonlu su  ,kuru kayisi hoşafı,bol su tüketin hareket edin dışarı çıkın, muz ,leblebi ,patates ,ekmek fazla tüketmeyin.Her öğununuzde  kahvaltıda yeşillik,akşam yemeğinde salata tüketin.En önemlisi strese girmeyin bagirsaklar  vücudun önemli organlarından dır.stres etkiliyor.
0 oy
(580 puan) tarafından
Zeytinyağı, hurma, ev yoğurdu tüketiyorum ve bol su içiyorum.
0 oy
(7,781 puan) tarafından
Kuru üzüm tavsiye ederim.
0 oy
(323 puan) tarafından
Ben doğum öncesinde kabızlık yaşıyodum doğumdan sonra dahada arttı en sonunda doktora gidip bağırsak düzenleyici aldım onu kullandım çok şükür baya geçti.
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Tereyağ  varsa bi kaşık ye hemen geçer yada zeytinyağ i 
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Bolca su içerek mutlaka sabahları aç karına enaz 3 bardak
0 oy
(440 puan) tarafından
Canim başta beslenme düzenini değiştirmen gerekiyor. Çok katı beslendi isen bu ara biraz çorba sulu sebze ağırlıklı gir ekmeği azalt. Ve yürüyüş yap internetten bağırsak çalıştıran egzersizleri yapmayı dene.
0 oy
(681 puan) tarafından
Yoğurt yedir csnim bide bal kabağı  süt verilmiyor aslinda ama ben bebe buskivisi ve Sütü haftada bir kere veriyorum bağırsaklarını süt çalıştırıyor zararını görmedim ara öğün olarak verebilirsin eğer istersen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 659 göst.
0 oy
8 cevap 159 göst.
15 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gamii (534 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 258 göst.

410,138 soru

12,332,077 cevap

39,254 kullanıcı

Kategoriler

...