0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından

Kızlar bebeğim hastanede yatıyor gece seron verildi deri altına gitmiş bende görmedim fark ettiğimde baya şişmişti hemşire 2 güne geçer dedi ama yinede korkuyorum bu durumu yaşadınız mı hiç :(

4 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım kendiliğinden geçiyor merak etme 
(246 puan) tarafından
Ama baya şişmiş cnm çok korkuyorum ya :(
(1,818 puan) tarafından
Uzun süre kaldığı içindir canım bizde yarım saat kadar farketmedik tıkanmış oynaya oynaya ama düzeldi 1 günde sizinki belki daha uzun sürer ama zaten su olduğu için telaş yapma hastanedeyseniz zaten hemşire takip eder yine
(246 puan) tarafından
Evet cnm hastanedeyiz inşalah iyleşir çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Kendimde yaşadım.canim doğum esnasında ben mi zorluk çıkardım ikinmadan mi oldu anlamadım ama serum kolumu davul gibi yapmıştı ebelerde doğumun telesina düşüp hiç kontrol etmemişlerdi ben söyledim kolum neden şişti diye ama doğru takılmamış önemli değil deri altında birikmiş geçer dediler. Ben doğumdan midir nedir bic de ağrı sızı hissetmemistim inşallah bebiş de hissetmiyordur♥️
(246 puan) tarafından
Yok cnm çok fazla hissetmedi zaten az kaldı şişi inşalah oda hemen gider
(1,370 puan) tarafından
Allahin izniyle geçer tabi canım canı yanmasin da ♥️
0 oy
(322 puan) tarafından
Benim oğlumunda öyle oldu kolu elleri balon gibi şişti en fazla 1 2 hafta sürer dedi hemşire bana moraradabilir dedi 3 güne komple indi farkettiğimde gidip söyledim damaryolunu çıkartıp büyük pamuğa alkol döktü koluna sar ağrı yaparsa bu alır dedi 
(246 puan) tarafından
Bende öyle yaptm cnm fazla kalmadı şişi
0 oy
(209 puan) tarafından
Benim oğlum da küçükken oldu bı kere yarım saat filan fark etmedim yatıyordu. Yarım saatte bile çok kötü şişmişti hemşire bişey olamaz geçer dedi pamuğa alkol döktü sor ara ara dedi bende öyle yaptım bı kaç saatte geçti
(246 puan) tarafından
Yavaş yavaş iniyor cnm bende alkol yaptm hemşireler söyleme zahmetinde bulunmadı daha önce annem hastanede yattığı da öyle olmuştu onada alkol yaptılar o geldi aklıma yaptım hemen

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,514 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 57 göst.
0 oy
9 cevap 120 göst.
17 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (300 puan) tarafından soruldu

405,894 soru

12,165,481 cevap

36,622 kullanıcı

...