0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (650 puan) tarafından
Tayinci arkadaşlar var mı orda görev yapan daha önce yapmış olan 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ilcesin de yaşıyorum canım .tayin mi vereceksiniz
(650 puan) tarafından
Tayinciler önerir misin acaba nasıl bir yer
(14,888 puan) tarafından
Kankamin olduğu her yer güzeldir ❤️
Bence verin yani ☺️
tarafından
Canım yaa❤️❤️

Şırnagi hiç görmedim bende 2 buçuk senedir burdayim , yaşanılır yer kiralar uygun herkes kendi halinde , insanlar yardımsever hele memur olduğunu öğrenince daha da önem gösterirler:)
(650 puan) tarafından
Ya bu mesajı görünce mutlu oldum teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan) tarafından
İki.arkadasm da geçen yıl tayinleri çıktı biri Şırnak merkezde biri de İdil ilcesinde ikiside memnunlar istemeyerek gitmişlerdi ama 
(650 puan) tarafından
İçim rahatladı gerçekten sağolun
0 oy
(135,551 puan) tarafından
serife var serife gor bu postu
(650 puan) tarafından
Görür inş
0 oy
(300 puan) tarafından
Arkadaşım öğretmen olarak gitti pek memnun değil merkezde oturuyor baya geride kalmış bir şehir diyordu ama cizre merkezden çok daha gelişmiş bir yermiş
(650 puan) tarafından
Ev falan bulması rahat mı acaba birde okullar konusunda nerede oturmak daha iyi olur acaba
(300 puan) tarafından
Kendisi tek gitti eşyalı ev buldu gider gitmez ama aile için durum nedir bilemiyorum. İşte cizrede her şey varmış aradığını bulabiliyormuşsun ama merkezde muslukla ilgili bir şeyi bile bulamadım demişti. Hatta şırnak merkezi cizre olsun diye baskı yapıyorlarmış
0 oy
(1,395 puan) tarafından
Şerife var insallh görür de yardımcı olur size 
(650 puan) tarafından
İnşallah görür ya
0 oy
(10,146 puan) tarafından
Bende Şırnak Silopi'de yaşıyorum gönül rahatligi ile gel inanki insanları çok iyi yardımsever misafirperver hiç korkun olmasın anlatıldığı gibi değil ama evet büyük şehir değil gezilecek yerler yok Cizre daha iyi parkları fln var ama Silopi Şırnak pek birşey yok bu arada ben silopiliyim tayinci degilim
(650 puan) tarafından
Ya çok sevindim mesajı görünce ev bulmak kolay mı acaba sıkıntı çeker miyiz bu konuda bir de okullar konusunda nerde oturmak iyi sizce
(10,146 puan) tarafından
Tam olarak tayininiz nereye çıktı hangi ilçe yoksa Şırnak mi ile mi eğer sirnaksa pek bilgim yok cnm ama sirnaktada merkezde eşimin dayisi oturuyor diyo oğlum tek başına anaokula gidiyo pencereden izliyorum okula girene kdr eğer Silopi olsaydı derdim şurası böyle bu mahalle böyle fln diye ama Şırnakta oturmuyorun
(10,146 puan) tarafından
Evet cnm ev bulmak kolay ztn tokiler var bir arkadaşım o tokilerde oturyo satın aldı okul cok yakın diyo birde kiralar öyle çok pahalı değil en fazla 2 buçuk 3 diye biliyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 255 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 739 göst.
26 Kasım 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 328 göst.