0 oy
330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından
Zaman hiç geçmiyor nasıl geçecek bilmiyorum bu yüzden buraya yazip fikir almak istedim en azından beklerken biraz olsun korkum geçsin istiyorum.. Eşim Jandarma Astsubay bir ay oldu Rasulayn Hastanesine görevlendirildi. Giden kimse var mi nasıl bir yer bana pek bir şey anlatmıyor ve söylemiyor. Nasıl bir ortam 6 ay kalacaklarını söyledi. Gecem gündüzüm belli değil aklım hep onda günler geçmiyor daha 5 ay var bi bilgisi olan var mı nasıl geçer zaman...

6 Cevaplar

0 oy
(1,884 puan) tarafından

En İyi Cevap
Canm benim öncelikle içini ferah tut stres yapma eşine de yansır iyice aklı sen de kalir. Benm eşimde Suriye de basufan da uç noktada. Önce kendisinin alışması lazm kolay şartlarda kalmıyorlar o yüzden sana anlatmiyodur. Benim eşim de öyleydi bizi düşündükleri için hemen anlatmiyorlar.zamanla alıştıkça anlatır sana merak etme. zor bı durum bilmemek daha da zor. Ama biz güçlü durmak zorundayız ki eşlerimizin aklı bizde kalmasın
(31 puan) tarafından
Bu arada cevabın beni daha iyi düşünmemi sağladı sağolasın çok iyi geldi gerçekten biraz olsun burada fikir ve güzel cevaplar alınca mutlu oldum
(1,884 puan) tarafından
Yok canm biz bir buçuk yıllık evliyiz izinler dışında hep Suriye de. 3 yıldır hatta orda. İlk gittiğinde benim eşimde sakladı sonra zaman geçtikçe paylaştı herşeyini. Rabbim korusun hepsini o kadar sıkıntılı zamanlar yaşadık ki. Suriye'deki her çatışma haberinde saldırıda stresten günlerce hasta olurdum. Emin ol şu zamanlar daha iyi daha rahat. İçini ferah tut bol bol dua et. Psikolojik olarak çok yıpratıyor insanı. İyi olmaya çalış kötüyü aklına getirme ki eşin de orda rahat etsin. Onlar hem kendilerini hem bizi ailelerini düşünüyorlar
(31 puan) tarafından
Çok doğru haklısın valla Rabbim yardımcımız olsun ama çok iyi geldi gerçekten sağolasın dediğin gibi oldukça moralini yüksek tutmaya çalışıyorum ona belli etmemeye çalışıyorum çünkü tahmin edebiliyorum psikolojisinin nasıl olduğunu gerçekten zor ayrı kalmak çok zor. Rabbim seninde benimde tüm bekleyenlerin herkesin yardımcısı olsun inşallah tez vakitte gelirler tek yapmam gereken bu zor süreçte yanında olmak
(1,884 puan) tarafından
Keşke elimden daha fazlası gelse canm :) biraz rahatladiysan ne mutlu bana
(31 puan) tarafından
Sağolasın gerçekten çok iyi geldi Allah razı olsun :)
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Allah sağ salim kavuştursun inşallah ben tv se görüyorum sadece oraları 
(31 puan) tarafından
Amin inşallah  sağolun
0 oy
tarafından
Konuşmuyor musunuz hiç cnm?bnm eşim de asker.orasi hangi ülke bu arada?
(31 puan) tarafından
Konuşuyoruz tabiki her gün ama iyi yer diyor sadece Suriye de resulayn ceylanpınar a çok yakın ama işte insan düşünüyor istemsizce
tarafından
İnşallah iyidir cnm.Allah kavuştursun
Seni çok iyi anlıyorum eşim de Irak'a gitmişti
(31 puan) tarafından
Amin inşallah sağolasın peki nasıl geçti o süreçte ya ben çok düşünüyorum aklım hep onda yeme içme uyku düzenim bozuldu belli etmemeye çalışıyorum kimseyle de paylaşamıyorum birde insanlara anlatıp üzmek mantıksız o yüzden buraya yazdım. Cevabin için teşekkür ederim.
tarafından
Zordu cnm ya bırak gel dedim hep.bebegimde var.cok ağladım ama üs bölgesi iyiydi o yüzden endişem pek yoktu.sen de rahat ol şuan oralar durgun olaysız.kafani dağıtacak meşgale bul örgü oruyorum bn mesela.
(31 puan) tarafından
Içime su serptin valla  :) sağolasın.  Haklısın bir uğraş lazım dediğin gibi örgü falan derken zaman geçer sürekli düşünmekte iyi değil.
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Allah kavuştursun canim ayri kalmak gercekden cok zor
(31 puan) tarafından
Öyle Rabbim hasret çeken herkesin yardımcısı olsun inşallah benimde
(6,680 puan) tarafından
Amin canim insallah
0 oy
tarafından
Öyle bir geçiyor ki canım bakmışsın bitmiş.. sabret 
(31 puan) tarafından
inşallah öyle olur. Sabrediyorum hayırlısı inşallah.
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut kötü düşünme 
(31 puan) tarafından
Amin tüm bekleyenlerin içinde bizimde yardımcımız olsun sağolasın :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 304 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 374 göst.
0 oy
13 cevap 638 göst.
5 Kasım 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu