0 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (446 puan) tarafından
Kizlar adetkm 6 7 gün sürüp biter ben namaza baslarim. Ama dogum kontrol ilacını 1 gün kullanıp biraktim diye tekra 6 gun sonra bidaha kahverengi oldum. Bugün 11 gündür hala kahve rengi akıntı var dün duş aldim. Kıldım birsey yoktu bugün tekrar oldu. Duş alamiyorum hastayim çok kötü çok soğuk birde burasi daha cok hasta olurum diye napayim. Kilabilimiyom yoksa duş tekrar alayimmi

4 Cevaplar

0 oy
(176 puan) tarafından
11 gün olduysa özür sayılıyor yani 10 günü gecince özür sayılıyor kılabilir sin 
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
Ay cnm aynı konuda perişanım bu 3. Duşum olacak  yine alacam kesildim sandım dün namazımı kıldım gece yine kahvemssi akıntı gelmiş. Benimee 10.günum 
0 oy
tarafından
Canım bunu doktorunla konuş eğer adet değil ara kanama derse temizlik süreden 15 gün geçse leke görsen de kilabilirsin. Buna kişiye özel fetva verilir.

Diyelim sen 20 günde bir adet görüyorsun, ama hap kullandığın için ara kanama yada leke görüyon ama adet olman gereken zamanda yine adet oluyorsan o arada olanlari özür sayacaksin her vakitte abdest alıp namaz kilacaksin ama bunu kesinlikle doktorunla konuşman gerekiyor. Bu adet kanaması değil derse özürdür 
0 oy
(5,744 puan) tarafından
10 gunu gecen her kanama özüre giriyor ped koyup kılabilirsin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 154 göst.
0 oy
2 cevap 132 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Gamzeakarsu (1,047 puan) tarafından soruldu
+1 oy
61 cevap 2,154 göst.
6 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Linaaa_ (116 puan) tarafından soruldu