0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (11,941 puan) tarafından
Neden erkek yapar kadın yapamaz diye birşey var anlamıyorum.erkek boşanır hemen evlenir e erkektir yanlız yapamaz ihtiyaçları var derler,kadın evlenir bilmem ne meraklisiymis kırıp dizini oturaymis derler.kadinin sevgiye ,başka şeye ihtiyacı yok mu yani ?anneme sinirim bozuldu.dun çocukları oyun alanina götürdüm.o arada babaları aradı oyun alanındayız gelmiyor konuşmaya dedim.o da nerdesiniz bende geleyim göreyim vs dedi çıktı geldi.ha bana zararı da yok girdi çocuklara baktı .aksine yararı oldu.ben bunun hareketlerinden vs birisiyle görüştüğünü anladım.vallahi kiskandigimda yok birşeyde yok.bana açık açık dese hayırlısı olsun der geçerim.bosanali geçmiş bir seneyi birbirimizden kopali olmuş 2.5 senenin üstünde.neyine kiskanayim.konusurken bu gün anneme gülerek söyledim.guluyorum ama .arkadan da espiri olacak ya bende artık evlenebilirim başıma bela olmaz dedim.hala daha gülüyorum.bir başladı erkek evlenirmis ihtiyacı varmış,erkeğin nefsi varmış.sinirim kalktı .erkeğin varda kadının yok mu daha kaç yasindayim ömrümce yanlızım kalacahim bende dedim.kadin bisaninca bir daha evlenmezmis.babam da annemin ikinci evliliği bunu bana diyen annem şaka gibi.birde bunu diyince bozuldu sen neden evlendin hemen diyince.suc bende mi ya.nedir bu zihniyet anlamiyorum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çünkü uzun zamandır ataerkil toplumuz ve bunu düzeltmek için üstün çaba sarf ediyoruz. Annende doğal olarak ataerkil şartlarının olduğu zamanda büyüdüğünden öyle gördüğünden o şekil yaklaşmıştır. Senin hayatın senin kararların sen kendin ve çocuğun için en iyisini en doğrusunu bilirsin. O yüzden hee de geç zamanla herkes alışacak erkeğin yaptığı herşeyi kadınlarında yapabileceğini. 
(11,941 puan) tarafından
Ya yaptığın şey espiri zaten biliyor asla evlenmek istemediğimi daha dediği şeye bak
tarafından
Bazen anneler ciddiye alabiliyor. Benim tavrım bu ona göre sende hareket deme şekilleri canım. Takma sen
(11,941 puan) tarafından
Tavrı öyle de kendi hemen evlenmiş şaka gibi
tarafından
Evet o biraz tuhaf olmuş işte canım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabikide her şeyin en güzelini hakediyorsun Özge kusura bakma ama annen geri kafalilik yapmış

Kimse boşanmak için evlenmiyor olmadı bitti neden gönlünü kapatasin ki
(11,941 puan) tarafından
Kapatacakmissin.oyle diyor.bosanan kadın hele ki çocuğu varsa bundan sonra tek olabilirmiş
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Evlenebilirsin tabii 2.5 sene geçmiş birde üstünden. Öyle demesi yersiz olmuş tabii acaba yine anlaşamayacağından mı korkuyor anlamadım. 
(11,941 puan) tarafından
Ya yavrum espiri yaptığımı biliyor.ustune asla evlenmek istemediğimi de biliyor.ne kısmet teklif eden oldu da fotolarına bile bakmadan hayır dedim.dinlemedim bile
(4,688 puan) tarafından
Anlıyorum canım ya sinirlenmişsin de doğal olarak ama bazılarını değiştiremezsin maalesef he he deyip geçmek lazım bazen :(
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Kadın yaparsa ismi farkli aniliyor ama erkegin elinin kiridir deniyor bu toplumsal irdeleme algi işte
(11,941 puan) tarafından
Bizden bir BK olmqz bu fikirlerle.
0 oy
tarafından
Kuzum erkeğin nefsi konusunda haklı ,İnsanlar aile olmak ,mutlu olmak ve %70 cinselliği kapsıyor evlilik .Ki boşansak bile cinselliği kadın ,bir erkek gibi aramaz ne yazıkki ,erkekler nefis konusunda önplandalar canım annen bundan dolayı öyle demiştir ,tabiki kadınında var kuzum ,ama erkeğin beynin %65 ‘i cinselliği çalışıyor ,Sen annene bakma ve takma kuzum ,o senin evlenmeni istemedği için öyle söylemiştir .
(11,941 puan) tarafından
Yavrum tamam şimdi zaten bende istemiyorum ama benim daha yaşım genç
tarafından
Yani kuzum kimse karışamaz annen sadece fikir verebilir arada sinirini bozar -annen hariç çevren bile bozabilir -karışıpta evlenmene izin vermeyecek halleri yokya balım

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,020 göst.
18 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 586 göst.
+2 oy
22 cevap 998 göst.
28 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Linasirakaya (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 531 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hnimasln (337 puan) tarafından soruldu

414,068 soru

12,462,300 cevap

46,782 kullanıcı

Kategoriler

...