Qizlar insani iyi olmaktan sogutu bazilari o kadar sinirliyimki anlatamam alev topuyam resmen bizde burda endirime bebek bezi düstü predo bilmiyorum turk markasi ama bilmiyorum orda varmi yokmu diye arkadasim soyledi bana ustundr anne icin bebek cantasi ve bebek ayakabasi hediye veriyorlar evede teslimatlari var pekde uygun fiyat .bende siparis verdm ablamda o bezden kullanir arkadaslarimda memnun bir kendinden razi tanidigimada onerdim onermez olaydim bana biz en pahalisindan aldik onlari hic begenmiyorum bebrgimi pisik yapar bilmem ne oda hamile nasil asagilayici konustu hrpde boyle dilim kurusun nr iyilik yapmaya calisiyorsun biliyorsun iste buyuk buyuk konustugunu. Bende hirsimden asabimden biz milyarder degiliz 1saatlik kulanacagm bez icin en pahalisini alalim sanada onermek istedim denemek iicn ama kendin bilirsin yin3de siz milyardersiniz anlasilan dedim cok sinirlendim.hep nazik olucam kalp kirmiycam diyorum ama oımuyor ya .cok uzuluyorum bundan sonra birine iyilik yapmiycam ezilen ben oıdum simdi bu durumda nasil havalar atdi sinirimden boguldum uffff.