0 oy
1,653 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar bugun burda biri post acmisti elbise ihtiyacim var diye durumum yok diye bilenler vardir. Ozelden mesaj attim bana 20 dakikalik yerde oturduğunu öğrendim dedim ki telefon numarani verde wp den bana ihtiyac listeni at whatsappim yok benim dedim tamam dedim.

İhtiyaclarini yazdi gittik babamla aldik eşim burda yok babamdan rica ettim. Neyse aldik attiği adrese gittik hic kimse yok oyle bi ev yok oyle bi kapi numarasi yok ankara hüseyingazi de oturuyomus simdi mesaj atiyorum ulasamiyorum kadina. Bi onceki postumda da dolandirildim galiba yazmistim numarami bugun o kadina verdim acaba onunla alakali olabilir mi ?

Şu saat oldu ankaranin ayazinda olmayan evi aradik ya inanabiliyomusunuz.. arabamiz yanmisti onun icin birine yardim etmek istiyoduk eşimle hani cana degilde mala geldi gibisine ama gelin görün ki başimiza ne geldi.. 
 Ayrica bidd adresimi de verdim biseye ihtiyacin olursa buraya gel diye 

Bir daha asla kimseye inanmiycam asla

47 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Abooo çok kötü olmuş iyi paranı kaptirmamissin
tarafından
Gözüm parada degilde marketten 478 tllik alisveris yaptik bide ya bebek mamasindan tut toz detarjanina kadar
(1,336 puan) tarafından
Kendin kullanirsin canimm Allahtan daha büyük bir bela almadın basina
-Reklam-
0 oy
(4,701 puan) tarafından
İşte böyle yaparak asıl ihtiyacı olanlar önüne geçiyolar ya nasıl hesap verecekler bilemiyorum
tarafından
Haram olsun gercekten beni kandirdiği için Gözüm parada degilde marketten 478 tllik alisveris yaptik bide ya bebek mamasindan tut toz detarjanina kadar
(4,701 puan) tarafından
Ya kuzum keşke bulunduğunuz şehrin en kotu durumu olan semtine gidip rastgele bir kapıya koysaydiniz bari hayriniz boşa gitmezdi
tarafından
Gittigimiz yer huseyingazi genellikle suruyeliler oturuyo onlardan birine verdik
(3,550 puan) tarafından
Hüseyin gazı tekin yer değildir anacım. Hapcı tozcu oradadır..
0 oy
(3,743 puan) tarafından
İyiliği herkese değil hakenede yapacksin bacım 
tarafından
Aynen bacim akillandim
0 oy
(128,008 puan) tarafından
o degilde wp yok diyo android tlf uygulsmays giriyo bunu nasi yedin wp olmayan buraya nasi girsin
iate bilgisayardan bile girse wifisi var demektir bebegine mama alamayan wifi nasi odesin mantik almiyo dupeduz dolandirici
tarafından
Wifiler telefondaki gibi sözleşmeli değil dimi
tarafından
Ya sevda cips, kola bilmem ne şifrelerini isteyenler var. Ondan bile paket yapmış olabilir. Wifiye gerek yok ki
tamamda android telefonu olanda wp olmazmi o zaman
(3,550 puan) tarafından
Valla bende burdan birine gönderdim. Hatta numarasını bile verdi kız. Kargoyu karşıladı. Bir sürü de dua etti. Çok sevindim. Sıfır kıyafet de koydum 2 el de kadının duası içime ferahlık verdi.. Ama ben masraf etmedim elimde olanları yolladım.
0 oy
(942 puan) tarafından

:O şaşkınım insanların iyi niyetleri ile oynuyorlar resmen

tarafından
Maalesef ya
0 oy
tarafından

Bende birine yolladım burdan geçen yıl kadın story atıyordu :D Benden iyidi benim kızlarıma almadığım 1000 TL'lik ürünü almıştı 

Neyse sağlık olsun başka ihtiyaç sahibine ver canım Allah biliyor kalbinj

tarafından
Kız sen ciddi misin
tarafından
He vallahi billahi ☺
tarafından
Oyle yaptim canim o bolgede cok suruyeli oturuyo onlardan birine verdik
0 oy
tarafından
Ah bacım ne geliyorsa iyi niyetten geliyor basa kızı olupta erkek kıyafeti isteyen gördü bu gözler Allah ıslah etsin inşallah 
tarafından
Amin baciim
0 oy
(2,708 puan) tarafından

Ben sana demedimmi uyarmadımmı seni kız daha önce konuşmadıkmı açık açık anlattım kimseye güvenme diye 

(601 puan) tarafından
Canım hangi sehirdesin
(2,708 puan) tarafından
İstanbul dayım canım
(601 puan) tarafından
Aslın da büyük sehirdesin neden bu kadar oyaliyorlar anlamıyorum özele gitsek korku veriyorlar para için devlete gitsek böyle süründürüyor rabbim Kolay lik versin inşallah dağılmamıştır Cnm demek kolay ama herşeyin başı stres rabbimin imtihanı de sakin olmaya çalış
(2,708 puan) tarafından
İşde stres beni bitiriyo kız
(601 puan) tarafından
Dedim ya uygulaması çok zor bu da benim imtihanım de rahime Cnm kabullenip yenmeye çalışıp bunun üzerinde çok düşünüp kurarsan kendine eziyet edersin tevekkül et Cnm yaş kaç ben 38
0 oy
tarafından
Nasıl bir vicdan bu niyetiniz kabul olmuştur İnşallah ah insanlar niye böyle yaparlar ki 
tarafından
Pis.lik olduklari icin haram olsun hakkim ya
0 oy
tarafından
Yaaa çok kötü olmuş yaa offf kimseye güvenme kuzum yaa 
tarafından
Yok bidaha guvenmem hulya abla zaten
0 oy
(802 puan) tarafından
Girdiği vebal Okadar buyuk ki yazık etmiş kendisine Allah yardımcınız olsun bakın şöyle düşünün siz çok buyuk halis niyetler ile iyilik yapmak istediğiniz ama Rabbımız size tek o sadaka sevabı vermek istememiş bir de sizi ımtıhan etmiş gunahlarınıza belki kefaret olsun dıe siz üzülmeyin kimse kimseye kötülük yapmaz  kimse kimseye de iyilik yapamaz herkez kemdine yapar siz kazandığınız hasenatı düşünün Allah için yaptığınız Her işinizin yolu açık olsun
tarafından
Allah razi olsun icimi ferahlattin canim
(802 puan) tarafından
Allah sizden de razı olsun inanın benım gözlerim doldu Allah sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin Allah bereket evinize helal kazanc versin ınsaAllah evladlarınızdaan hayır görürsünüz
Arabanız yanmış bundada çok buyuk hayırlar vardır biz şu yaşımızda bir iş yaparken bir çok hikmet olabiliyor Allah'ın ezeli ilmi kim bilir nelere sebeb olucak ne hayırlar olucak
Kazancınıza dıkkat edın eşinizin belki kalbi kayıyor olabilir faize girebilir faiz ile mal bırıkmeez faiz yiyen Allah a ve rasule savaş açmıştır zayi olur yok olur gider aman dikkat edin
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Al işte şimdi gelde güven yardım et yazık valla!Rabbim bildiği gibi yapsın bunları...
tarafından
Aminn canim
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun. Burada çok tehlikeli insanlar var. Allah serlerinden korusun 
tarafından
Ahahaha sus kız  bebeyi uyutuyom uyandiricam şimdi hahahah
tarafından
Sustum kiz hadi tamam :D
tarafından
Yeni bı kekleme ekşıni gördün mü bebiş :D
tarafından
Ex sözlüsü numarasını kaydetmiş. Niye olabilir diye soruyor hanfendi :D
tarafından
Kiz o postu gordum onunmuymus o dur bi bakim
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım o postu gördüm ama pek inanmamışdım ben şahsen wp si olmayanın burda işi ne canım 
tarafından
Ben dusunemedim onu kizim çok aç deyince gozum kör oldu
0 oy
(8,588 puan) tarafından
Şahsen ben burda asssla evimin adresini vermem ki.  

Bu kadar ozelinizi açmayın
tarafından
Kandirildim yapcak bise yok
0 oy
(603 puan) tarafından
Çok üzüldüm yarın siz muhtarınıza gidin. Onlar sizi yönlendirir ihtiyaç sahibi birini bulurlar. Allah bildiği gibi yapsın o kadını da.
tarafından
Verdik canim o bolgede suriyeliler cok fazlaydi bi tane aileye verdik
0 oy
tarafından
Buradan kimseye güven olmaz numaranı değiştir 
tarafından
Degistircem canim
tarafından
Vardır bunda da Bi hayır cnm RABBİM hayrınızı kabul etsin inşallah başının gözünün sadakası olsun sen birşey kaybetmedin iyi niyetliydin çünkü o kendi haline yansın
0 oy
(9 puan) tarafından
Yaaa ciddimisin canim bnde gormustum postunu ibandn para atarlar falan diye dusundu herlde allah bilir senin iyiligini aldiklarinida gercekten ihtiyaci olan birine ver istersen ankaraabisi diye bir adam var instgramdan falan takip edebilirsn yardimlarda bulunuyor ona ulastir istersen yazik gunah insanlarin duygularini sömurmek bu kadar ucuz olmamali..
tarafından
(9 puan) tarafından
İyi yapmissin canim kimsede guvenmesn burda kimseye iyiki yazmışsın
0 oy
(581 puan) tarafından
Canım hemen bir ihtiyaç sahibine ver gözünle gördüğün biri olsun buradan herkes bişeyler diyor inanmayın boşver sen iyi düşünürsün aöa herkes iyi değil maalesef…
tarafından
(581 puan) tarafından
Allahım kabul etsin canım
0 oy
(61 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun, umarım bir daha başına böyle bir şey gelmez. Her şeyi geçtim iyi niyetle oynanması kadar kötü bir şey yok. Vicdan yapıyorsun, elimden geleni yapayım diyorsun ama sonu hüsran. Gerçekten yardıma ihtiyaç sahibi kişilerin önüne de geçmiş oluyorlar. 
tarafından
Evet simdi burda gercekten ihtiyac sahibi biri olsa asla inanmiycam

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 843 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde kemalin karisiyim (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
23 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 484 göst.
30 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslihanny (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 498 göst.
27 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma karaduman (16 puan) tarafından soruldu

408,071 soru

12,253,781 cevap

37,194 kullanıcı

...