0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

Her zamn ki gibi yine kendimi kötü hisediyorum 5 yıllık evliyim 2 tane çocuğum var 3. Çocuğuma hamileyim severek evlendik eşim beni aldattığını hiç görmedim ama Telefonunu kurcaladigimda sürekli uygunsuz videolara baktığını görüyorum buda beni çok üzüyor sürekli yüzüne vuruyorum hoşuma gitmedigini tamm diyor asla bidaha izlemem bakmam diyor fakar aradan zamn gecince yine görüyorum zoruma gidiyor açıkçası acaba bütün evli erkekler böylemi ..

Bu tür hareketlerini görünce soğuyorum eşimden hani evliyiz ne gerek var böyle şeylere 

9 Cevaplar

+1 oy
(765 puan) tarafından
La havle vela kuvvete illa billah
-Reklam-
+1 oy
(14,130 puan) tarafından
Rabbim sasirtmasin 
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Değil elbette. Allah korkusu olmayanlae bakar. Haramı bilen helalini bilen asla bakmaz. Rabbim hidayet buyursun çok zor olmalı.
0 oy
(1,594 puan) tarafından
bende daha bı senelik evliyim biseyini görmedim daha ama eşimde rahatsız olur telefonu kurcalamamdan tüm erkeklerde var bence bu şifresi vs herseyini biliyorum bı facebokk kulaniyo onuda araba vs bakmak için yanımda bakma ben olmadığımda bak diyo bişey yok ama hoşlanmıyorum diuo bakıyorsa oda kendi eksikliği ne diyim ben simdi
(15 puan) tarafından
İnsalah görmezsin canım benim eşimin telefon sifresi yok geçmişi siliyor ama Allah var işte hiç bişi gizli kalmıyor her defasında görüyorum aşırı zoruma gidiyor ona karsi nasıl olmalıyım bilmiyorum bıktım artık gerçekten ha izledi ha aldattı benim için farkeden bişi olmuyor haksizmiyim sizce
(1,594 puan) tarafından
ya sor de orda ne buluyosun izlediginde sana ne hisettiriyo benim veremedigim ne veriyo sana de konuş bence  aynısını yapsam sen kendini naso hisedersinde bazen eşim bana yorgunluk vs dalginlikla azarlar gibi konusuyo aynısını yapıyom diuorum nasi hisettin farkına variyo konuş
0 oy
(2,656 puan) tarafından
4sene olcak haziranda evleneli hiç izlemez eşim 16aylık bebeğimiz var hastalık bence bu tip şeyler tedavi olunmalı
(15 puan) tarafından
Rabbim hiç kimseyi sasirtmasin bu yüzden boşanma noktasına dahi geldik butur şeyleri sevmedigimide biliyor ama akilanmiyor bende bulamadığı ne var orda anliyamiyorum gerçekten
0 oy
(28 puan) tarafından
Canım benim bisey söylicem aslında bazı evliliklerde olur karı koca bakarlar ilişkilerine zevk vermek için... benimde eşim bakıyodu hatta sonra birlikte bak tık ama sonra haram olduğunu günah olduğunu öyrendiğimizde bi daha bakmadık bu kadar da üzülme.,,  eşine haram olduğunu söyle bi daha bakmaz umarım
0 oy
tarafından

Valla erkeklerde huy gibi birşey boyunları altlarında kalsın mendeburlarin:angry:

0 oy
(413 puan) tarafından
Ben 8 senelik evliyim eşimde izliyor Bende çok rahatsız oluyorum aynı senin gibi hissediyorum Allah havale ediyorum nediyim
0 oy
(5,186 puan) tarafından
Hayır değil çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 94 göst.
0 oy
42 cevap 759 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu