0 oy
351 göst.
Aile kategorisinde (76 puan) tarafından
8. Aya girdik evliyim. Eşim arkadsina ilişki koçluğu yapıyor resmen. Eşime güveniyorum orda problem yok. Bı yanlisini da görmedim bu konuda ama arkadaşıyla telefonda saatlerce konusup kıza şunu de böyle yap şöyle yap falan diye akıl veriyor. Bu durum beni rahatsız etti ve güzelce anlattim. Ama bu tekrarlandı ve çocuk ciddi beraber büyüdük ne var bunda diyor. Sizce ben mi abartiyorum. Arkadasini tanıyorum iyi biri zarar gelecek biri değil ama eşimle kız arkadaşını saatlerce konuşması hiç hoşuma gitmedi.   Ne tepki vermeliyim sasirdim

8 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Şimdi cinsiyet olarak farklıyız ama bende arkadaşlarıma çok akıl vermişimdir tabi saatlerce değil yüzyüze gelince anlatır bak onu yapma falan deriz ama sizinki baya olayın içinde sanırım ciddi bir şekilde uyarın yine rahatsız olduğunuz şeyi devam etmesi hoş değil 
-Reklam-
0 oy
(1,918 puan) tarafından
Ben takılmadım böyle olaya ama tabi rahatsız oluyosan ısrarcı sekilde uyarcaksin ama basit birsey bence bu kizlar olarak bizde toplanip sevgililerimizi cok anlatirdik veya suan dada gecer öyle muhabbetler aramizda saatlerce degil tabi
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Kendi aklını kendine kullan derdim ben olsam. Diyeceği şeye kadar eşin yönlendiriyorsa o arkadaşının ne anlamı var ki. Adam daha ne konuşacağını bilmiyor bi de ciddiymiş. 

Tamam paylaşır fikir alışverişi yaparsın samimi olduğun dostunla ama saatlerce konuşacak kadar bi ilişkinin içeriği hakkında bilgi sahibi olması yanlış bence. 
(76 puan) tarafından
Aynı şeyi dedim bende birde bu arkadaşıyla araba ticareti yapmayı düşünüyor adam daha kendi hayatını yonlendiremiyir
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Erkek erkeğe de bu kadarını konuşanı ilk duydum saatlerce ne konuşuyorlar bir şey danisirsin fikir alırsın da bilemedim
(76 puan) tarafından
Ben kız arkadaşlarımla bu kadar konuşmuyorum. Cidden
(14,123 puan) tarafından
Yani saatlerce olması garip fikir alırsın da
(76 puan) tarafından
Şuan da da konuşuyor 1 saat 23 dk  oldu
(14,123 puan) tarafından
İlginç ya insan bu kadar ne konuşur:⁠-⁠D
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Yani arada bi olsa tamam ama sürekli olması saçma, sen bence eşinin arkadaşına de ki bunun aklıyla yola çıkma 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Valla canim seni gazlmak istemem ama mesela kadinlar arasinda böyle şeyler çok konuşulur ki bu da dinen ve ahlaken doğru deil herksin özeli onda kalmali birde bunu erkek yaparsa hiç hoş bişey deil bana göre neden çocuğu yönlendiryir ki biraksin madem ciddiler birbirlerini olduğu gibj tanisinlar 
(76 puan) tarafından
Dedim ki aynı şeyi artık bende yapicam arkadaşımla açıp saatlerce erkek arkadaşını konusucam saçmalama diyo e sen yapion diyom. Biz beraber büyüdük dio
(4,224 puan) tarafından
Bacim kusura bakma da beraber büyüdü diye adamin evleneceği kiza nasil davranacağına da berber mi karar vermeleri gerekiyor bence kılıfına uydurma çabası
0 oy
(440 puan) tarafından
Rahatsız oluyorsan ve cidden çok fazla konuşuyorsa tepkini net bi şekilde koymalisin.  Ben olsam eşim bu kadar sık telefon ile konuşsa kesin ve net konuşurum tekrarladiginda da benim de yaptirimlarim olur bunu da ona derim bir daha böyle uzun konuşursan şunu şunu yaparım diye. Ki yeni evlisin hoş değil bence.
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Valla esimle ciddi ciddi dile getirirdim ki cok fazla ustelerse kardes flan gibisinden kavgaya da cekerdim kimse artik kardesinin sorunuyla boyle ilgilenmiyo 

Gitsin bskasina anlatsin sacmalik kere sacmalik.

Valla kiza da derdim kimsen yok.mu ya diye 
(76 puan) tarafından
Kızı tanımıyorum ama alacağı yüzüğe kadar benim kocam seçiyor
(2,988 puan) tarafından
Ooo hop derdim yani iyi sabirlsin gercekten esime de soylerdim egip bukulecek yani yok sen cekil.aradan gerekirse ben konusurum seninle bu kadar samimiyete gerek yok derdm
(2,988 puan) tarafından
Niye tanismadiniz simdiye kadar ayrica madem o kadar baci gardaslar

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,214 göst.
9 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 396 göst.
11 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 269 göst.
3 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde prensesinannesii (92 puan) tarafından soruldu

403,921 soru

12,100,190 cevap

36,410 kullanıcı

...