Kardeşim ve abim bir aydır bizde kalıyor.annem babam ve diğer kardeşlerim de 6 gün önce geldiler Toplamda 8 kişiler. Bizimle birlikte 11 kişi oluyoruz. Bütün evin masrafını biz karşılıyoruz. Eşim asgari ücret alıyor. Bu Mart ayında bile babam doğalgazı sona kadar aç diyor 50 de çalıştır diyor. Sürekli 50 de çalışıyor. Her gün ailecek duş alıyorlar. Bir önceki postta anlattım ailemin nasıl insanlar olduğunu.vallaha yetti artık ya bunlar her gün ağır yemek istiyorlar akşamdan söylüyorlar bana bize bunu bunu yap diye yaa sanki biz trilyoneriz hiç mi bu insanların vicdani yok hiç mi insan elini cebine atmaz ya. Sadece bugün yaptığım yemeğe 500 TL gitti.kardeslerim bir ay önce gelmişti onlar için de bir sürü harcama yaptım bütün param bitti 6 gündür eşim annesindenn borç etmiş 3 bin TL bitti. Yarın da gidip ablalarindan borç edecek.bizim evde bir ay kalacaklarını söylüyorlar.abim ve kardeşim çalışıyor. İkisi de bir gün olsun bana demediler ki kardeşim paran varmj bu kadar para harciyorsun bizde bunu alalım diye.bugun de babam diyo yarın bize kelle paça yap off napacam ben bunlarla ya