0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (2,494 puan) tarafından
2 ay sonra 2 yaşına giricek ama ömrümü yedi resmen kahvaltı hazirliyorum yemez yemek hazirlarim yemez varsa yoksa biberon mama açta bıraktigim günler oldu belki yer diye yemedi yese bile mutlaka uykuya geçiş esnasinda istiyor ne yapicam ne yapmam gerek bi akıl verin masadan aç kalkiyor bu sefer mama vermeyince avazi ciktigi kadar agliyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kuzum dıslerı ne durumda, cok buyumus dıslerıne yazık :(

tarafından
Evet canım her gün sabah benimle beraber fırçaliyor bazen akşam bile diş diş diye tutturuyor uyumadan önce yine arada veriyorum yapsın diye çoğu zaman ben yapıyorum
tarafından
Duru geceden geceye fırcalıyor, kan ılacı devletın verdıgını kullanmadım ben bır de kısa sure kullandım, emzık var mı hulya bır de agzında bekletıyor mu yemek yerken
tarafından
Yok canım emzik hiç tutmadı çok denedim almadı hiç yemekte çok şükür güzel çiğneyip hemen yutuyor kan ilaci da ocean kullandık bende sağlık ocağının verdiğini kullanmadım
tarafından
Hulyos o zaman genetık yada hamıleyken olan bır sorundur bu bazı cocukalrda oluyor sebepsız yere sen dıs fırcalamayı ıhmal etme bol kalsıyumlu seyler yedır ozellıkle kefir
tarafından
Kefil bir türlü sevmedi canim  yaa eskisi gibi yoğurtla yemiyor çok severdi yoğurt ayrani şimdi ağzına almıyor peynir desen hiç yemez asla ağzına aldığı gibi atar dış fırçalamaya devam ediyorum canım bir de parmak firca alıp deniyeyim dedim bakalım doktor çürük değil diyince biraz rahatladım ama leke var ister istemez üzülüyorum yine de mesela süt asla sevmedi bir iki denedim yok hiç bir şekilde içmedi
-Reklam-
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Yapacak bir sey yok nasil emzirirken aglaya aglaya ayriliyorlar biberonda oyle olacak 1 hafta sabretmen lazim verme kesinlikle sadece uykuya gecerken ver yoksa 4 yasina gelipte hala biberon emen bir bebek olur
(2,494 puan) tarafından
evet ya ama ne kadar vermesemde inat ediyo iste mesela ögle uykusundada vereyimmi yoksa sadece gece uykusuna gecerkenmi
0 oy
(11,586 puan) tarafından
Bende emziği bıraktırırken zorlandım Allah'tan en sonunda hasta olmuştu emziği ağzına alınca midesi bulandı pis bu mide bulandırıyor dedim attık öylelik sende dene istersen belki işe yarar
(2,494 puan) tarafından
insallah ya denicem.bakalim
0 oy
(11,212 puan) tarafından
4 yaşına girecek hala elinde biberon sadece süt iciyor ama günde bir defa 
0 oy
(698 puan) tarafından
Her şeyi denemiş biri olarak acı oje diyorum. Hiç bir şekilde bıraktıramadım sonra aklıma acı oje geldi biberonun ucuna sürdüm öyle verdim. Ağzına koyup çıkarması bir oldu. Çok ağladı ama biberonu görmek istemedi. Babasına al çöpe at dedi. Beraber gidip çöpe attılar. Bir daha hiç istemedi. Bazen hatırlıyor diyor biberon pis oldu, baba çöpe attı :) 
(2,494 puan) tarafından
ayy vallami kız bende acı ojede yok
(698 puan) tarafından
Valla. Eğer sen vermezsen  çok ağlar asabi olur o yüzden sen ver kendisi istemiycek. O kadar kötü tadı var o ojenin
(2,494 puan) tarafından
insallah bizdede işe yarar canım ya sağol
(2,494 puan) tarafından
ee peki sonra aglarsa ne yapicam cunku yemekte yemiyor
(698 puan) tarafından
Valla benim ki resmen boşluğa düşmüştü. Hatta uyuyamadı bir süre. Babası her gün parka götürdü. Hep oynadık onla. Hiç yemek yemiyordu önceden ama biberonu bırakınca mecbur yedi çünkü acıkıyordu ama sakın abur cubur, Meyve suyu verme o boşluğu onlarla doldurmasın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 21 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Canparcam (218 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 88 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (226 puan) tarafından soruldu

411,126 soru

12,374,738 cevap

42,735 kullanıcı

Kategoriler

...