0 oy
32 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (222 puan) tarafından
Zaten ağır bir biberon ve mama reddimiz var profilimi incelerseniz az çok sorunun ne olduğunu anlarsınız hanımlar hikayemiz o kadar uzun ku her seferinde yazmaktan yoruluyorum alerji mamasi kullanıyoruz bir türlü sevdiremedim zaten mama ve biberon reddimiz vardı ara arada oluyordu ama bu alerji mamasını kullandigimdan beridiri asla istemiyor uyanıkken 1 damla bir şey iciremiyorum hep uyku da hep uykuda pekmez denedim vanilya denedim vanilyaya alerjisi çıktı tekrar pekmez veriyorum ama faydasız uykuda vermesi 1 buçuk saati buluyor ve dökerek yiyor diliyle hep itiyor Nasıl yapicam ben biberona tekrardan nasıl döndürucem bu arada dışı şişmiş patlamak üzere 6 aylık alerjisi olduğu için doktor 1 ay mama kullanmamizi istedi 1 hafta gitti geriye 3 hafta kaldı sma ben istiyorum ki severek içsin bu diliyle ittirme huyunu nasıl biraktirabilirkm Allah rızası için yol gösterin 

2 Cevaplar

0 oy
önce (5,829 puan) tarafından
farkli biberonlar denedinmi yada emme durumunuzu varmi bilmiyorm mamayi gogsune dogru yakinlastirip biberonun ucunu meme ucunun onunde tutarak vermeye calis belki emdigini sanarak emme pozisyonunda daha huzurlu icer belki
önce (222 puan) tarafından
Maalesef 1 ay sadece anne sütü aldı 2 hafta emmedi bile bıraktı
önce (5,829 puan) tarafından
ov kotu olmus ins iyi hir yontem bulursun. ben dusundum emiosa eger memede huzurlu olur diye de.
önce (222 puan) tarafından
Keşke emseydi keşke keşke keşke mamayla rezil olmazdım
-Reklam-
0 oy
önce (3,530 puan) tarafından
Alerji maması kullanmadım ama bildiğim kadarı ile onun tadı kötüymüş o yüzden istemiyor olabilir canım, veya farklı biberon dene bazen bebekler  bazı biberon basliklarini sevmiyor 
önce (3,530 puan) tarafından
Ayrıca kaşık biberon var onu aldiniz mi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
0 oy
18 cevap 804 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde hande26 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
16 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.b7az21 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 95 göst.
30 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu

406,034 soru

12,172,004 cevap

36,639 kullanıcı

...