Sabah yazmıştım esimin Bi kızla konuştuğunu gördüm diye . Hani sevgili gibi değil ama yinede Bi samimi konuşmuşlar . Sözde eleman lazımmış bizimki o yüzden konuşmuş kızla. bide elin kızıyla ne muhabbeti hayırdır dedim . Gündüz sustum akşam gelmesini bekledim aksam geldi konuşmadım. Orda anladı bisey olduğunu sonra dedi işler yoğun yetişemiyorum bende eleman al dedim orda anladı heralde kızla olan mesajlarını kızın numarasını bile silmiş. Neyse yatma zamanı geldi ben yere döşek serdim baktım geldi yanıma bende dedim uzak dur benden
Bizle beraber kardeşleride yaşıyor dedim uzak dur ağzımı açarsam kıyameti koparicam baktım hemen savunmaya geçti yok boş konuşuyormuşum yok durduk yere kavga çıkarıyormusum bende patladım dedim hayırdır
Ne zamandan beri kızların numaralarını alıp mesaj atıyorsun falan dedi ne mesajı al bak telefonuma bisey yok dedim silmisin ***** miyim ben
Baktı kendini savunamiyor dedi sus kardeşlerim duymasın yarin konuşalım dedim başlatma kardeşlerine ne konusucaz falan tartıştık daha doğrusu o sustu ben konuştum baktım üstünü giyiyor gidiyordu dedim çık git bak bakalım nasıl rezil ediyorum seni döndü geri şimdi yatıyor