0 oy
608 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Sabah yazmıştım esimin Bi kızla konuştuğunu gördüm diye  . Hani sevgili gibi değil ama  yinede Bi samimi konuşmuşlar  . Sözde eleman lazımmış bizimki o yüzden konuşmuş kızla. bide elin kızıyla  ne muhabbeti  hayırdır dedim . Gündüz  sustum akşam gelmesini bekledim aksam geldi konuşmadım. Orda anladı bisey olduğunu     sonra dedi işler yoğun yetişemiyorum   bende eleman al dedim orda anladı heralde kızla olan mesajlarını kızın numarasını bile silmiş.  Neyse yatma zamanı geldi  ben yere döşek serdim baktım geldi yanıma bende dedim uzak dur benden 

Bizle beraber kardeşleride  yaşıyor   dedim uzak dur ağzımı açarsam kıyameti koparicam      baktım  hemen savunmaya geçti yok boş konuşuyormuşum  yok durduk yere kavga çıkarıyormusum  bende patladım dedim hayırdır   

Ne zamandan beri kızların numaralarını alıp mesaj atıyorsun  falan dedi ne mesajı al bak telefonuma  bisey yok dedim silmisin ***** miyim  ben  

Baktı kendini savunamiyor  dedi sus kardeşlerim  duymasın yarin konuşalım dedim başlatma kardeşlerine ne konusucaz  falan tartıştık daha doğrusu o sustu ben konuştum baktım üstünü giyiyor gidiyordu dedim çık git bak bakalım nasıl rezil ediyorum seni  döndü geri şimdi yatıyor 

6 Cevaplar

+2 oy
(7,412 puan) tarafından
Kız bi tane de terlik geçireydin kafasina bi beyin sarsıntısı geçireydi
(119 puan) tarafından
Hem canın madem iyi niyetliydi  neden mesajları  sildi  hade ben yanış anlarım diye sildi diyelim
Kızın  numarasını  neden sildi
(7,412 puan) tarafından
Eşin ile oturup güzelce konuş sen bunları kavga etmeden böyle şeyleri kabul edemiyeceğini anlat
(119 puan) tarafından
Yarın konuşacaksınız ben içimi güzelce döktüm dileğimi dedim yarın bakalım ne dicek
(7,412 puan) tarafından
Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
(119 puan) tarafından
Amin canım
-Reklam-
0 oy
(8,582 puan) tarafından
Hem suçlu hem güçlü.   Asla taviz verme hatasının üstüne üstüne git.   
(119 puan) tarafından
Bide diyor beni rezil ediyorsun sesimiz duyuluyor bundan sonra eskisi gibi olmicam unutmicam  yaptığını dedim  ben sustum yüzüne baktimda  senmi bakmican
0 oy
(8,439 puan) tarafından
İyi yapmışsın. Sessiz kalmamakla postunu görmüştüm 
(119 puan) tarafından
Çok ağladım ya  insan derki yanış anladın falan  bizimki üste çıkmaya çalışıyor  beni susturmaya çalışıyor
(6,948 puan) tarafından
Minnoş canım bir ara sizinde problemleriniz vardı şimdi eşin kendine çeki düzen verdi mi.
(8,439 puan) tarafından
Bizim işler karışık canım. Şuanlik o iyi ama bende bazı seyler değişti.
(6,948 puan) tarafından
Anladım canım Allah yardımcınız olsun.
0 oy
(52,087 puan) tarafından
arabadan resim falan atmıştı demi ekran alip kendine ataydin keske
(119 puan) tarafından
Ya gece sinirden aklıma gelmedi  sabah dedim niye çekip kendime atmadım. Ama ben gördüm sonuçta
0 oy
(14,766 puan) tarafından
Nasıl yüzü kızarmadan mesajlaşaniliyor
(119 puan) tarafından
Bana kendini savunurken yüzü kızarmamis  
Her gece gec gelip çocukla ilgilenmediginde  yüzü kizarmamis
Ben cansel anlamda ona yanastigimdq beni geri çevirirken  yüzü kizarmaiz
Mesajları  silerken mi kizaracak
(14,766 puan) tarafından
Silerken değil canım yaZışırlen

Bayada bir kabahati varmış
(119 puan) tarafından
Bide ben konuştum  ya yarın konuşalım diyip döndü  yatı  ben ağlamaktan helak oldum sonra dedim kalk hesap ver bana Bi kızıyor   neymiş soyleniyormusum sesimiz başkalarına gidiyormuş hazırlanıp gidiyordu dedim git  gide biliyorsan cümle aleme rezil ederim seni dedim  geri döndü
0 oy
(76 puan) tarafından
Erkekler neden böyle ya cidden hafsalam almıyor. 
(119 puan) tarafından
Macera arıyor ben gerçekten ona değer veriyorum adamın ağzının içine bakıyorum evde 7 kişiyiz eşim geldiğinde kimseye kapıyı açtırmam  ben açarım karsilamk için kayınvalidem  bile gorumcelerime  beni örnek gösterir Sevim gibi olun der ama buna rağmen adam macera pesinde
(76 puan) tarafından
Sanırım fazla ilgi ağır geliyor bünyelerine bacim bende öyleydim öyle uzaklaştım ki
(119 puan) tarafından
Bundan sonra   görür o  milletin karısı  gibi para  isticem eşya isticem   onu dinlemicem

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,190 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 326 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,955 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 458 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu

412,632 soru

12,422,758 cevap

45,306 kullanıcı

Kategoriler

...