0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Ehliyet sınavına giricem bu aralar tarih belli değil Mart ayı için bı hafta sonu olacak. istihare ye yatsam nasıl olur iyi mi kötü mü diye.ben eşim için yatmıştım hatta çok güzel görmüştüm 

6 Cevaplar

+2 oy
(5,327 puan) tarafından
bence sacma 
(2,532 puan) tarafından
İşte ben de merak ettim neyini saçma gördünüz. Olur ya da olmaz demek yerine ne meraklısınız kalp kırmaya
(5,327 puan) tarafından
buna da kalp kirilacaksa sayet hic buraya yazmasin
tarafından
Bence de saçma. Kötü görürse sınava mı girmeyecek yani. Faldan çok bi farkı yok
(1,622 puan) tarafından
Falla aynı kefeye koymanız çok çok yanlış dinden çıkarsınız mazaallah.istihareyi bı araştırın bence.
tarafından
Hanımefendi öyle herşeye dinden çıkılmaz. Dinden çıkaran 3 şey vardır. Bu onlardan biri değil.
-Reklam-
+1 oy
(1,085 puan) tarafından
İstihareye arada kaldigin konulardaa yatilir. Ehliyet sinavina girsem mi girmesem mi diye mi yatcaksin anlamadim canim. 
(1,622 puan) tarafından
Hayırlı mi değil mi diye.ben eşim için de yatmıştım eşim benim için hayırlı değil mi diye çok güzel görmüştüm çok şükür 8 yıldır evliyiz
(1,085 puan) tarafından
Yani canim ehliyet icin bilemedim hani araba olsa anlarim da
(1,622 puan) tarafından
Bende tam emin olamadım arada kaldım sormak istedim ama pek ehliyet için uygun değil gibi
(1,085 puan) tarafından
Yani bence de canim uzun vadede bisey sonucta bi kereye mahsus degil mesela sen bu ehliyeti bir omur kullancaksin o surecte basina bisey gelir mi araba uzerindeyken allah bilir allah korusun demek em dogrusu sonucta yolculuk yapiyoruz illa ki ecel ordaysa eger gelir elbet
(1,622 puan) tarafından
Evet haklısın
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Bu yapacağın istihare zor birşey mi yapması? Bende bı konuda yapmak istiyorum 
(2,532 puan) tarafından
2 rekât namazı var. Onu kılıp bir de istihare duasını okuyorsunuz duanızda bu şey benim için hayırlı olacaksa güzel renkler ama hayırlı değilse koyu renkler göreyim diye dua edip  konuşmadan yatıyorsununuz. Rüyanızda gördüğünüz şey güzel renkler beyaz yeşil mavi ise hayırlıdır. Ama koyu renklerse hayırlı değildir. Eşimin ailesi beni istemeye geldiğinde annem de yatmış rüyasında mavi leğenin içinde fasülye görmüş ☺️ damadını çok sever çok şükür eşim de çok başka biri. ♥️
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Bence çok gereksiz bu çok hayati bir konu deilki neyine yatican
0 oy
(1,396 puan) tarafından

image

bunu yap istersen canım 
(1,622 puan) tarafından
Olabilir bunu yapayım bu gece nasipse
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Yani şimdi şöyle bir durum var çalışırsan kolay geçer sen rahat ol ve kendini kasma hatalarla dolu uygulamadan direksiyon sınavından geçmiş birisi olarak en son komisyon da ki hoca bana trafikte ayyy olmaz demişti son anda önüme birisi geçmişti başka kursun aracı mesela ama ben geçtim sakin ve soğuk kanlıydım 
(1,622 puan) tarafından
Çalıştim hâlâ pratik yapıyorum ama şu komisyon geriyor beni gereksiz kafa karistiyormus öcü gibi görmeye başladım hepsi öyle değil tabi ki
(1,239 puan) tarafından
Sen rahat ol oku duanı git derim şimdiden başarılar diliyorum
(1,622 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 225 göst.
23 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ben (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 731 göst.
0 oy
11 cevap 315 göst.

412,207 soru

12,409,043 cevap

44,750 kullanıcı

Kategoriler

...