0 oy
169 göst.
Aile kategorisinde (7 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhabalar hanımlar, 

1 yaşında kızım var eşimle 4 senelik evliyiz. Eşim işlerini ve çocuk bakımını kadının işi olarak görüyor, yardım istediğimde tembellik ediyor yapmayalım oturalım diyor benim de yapmamamı söylüyor ama ev pis olunca da laf ediyor. Yardım etmesi için illla kavga gürültü çıkarmam lazım. Evde yapayalnızım koca şehirde hiç kimsem yok, çocuk bakımı bende, ev işleri bende, ayrıca evden çalışıyorum ben, akşama kadar canım çıkıyor yine de hiç tamamlayamıyorum işleri. Eşim rahat bir insan boşver yapma diyor, yan gelip yatıyor, ama acıkınca niye yemek ypmadın diyor. İşten gelene kadar çocuktu temizlikti çoğu zaman yemek yapamıyorum eşimle beraber akşam hızlıca bişiler yapıyoruz sağolsun yemeğe yardım ediyor ama sedece bu kadar. Ben de çok yoruluyorum gündüz ikimiz de yoruluyoruz ama sen akşam yatıp dinlenebiliyorsun benim mesaim 24 saat diyorum ama anlatamıyorum bir türlü orta yolu bulamadık napayım her şeyi ben yapmaya devam edeyim de erken yaşta çöküp kalayım mı anlamadım yol bulamadım. Beraber dışardan geldik ben çocuğu temizleyip uyuttum (çok zor uyuyan bir çocuk 1 saat savaşıyorum uyusun diye) bir de çıktım ki eşim yatıyor, yemeklik bişiler yapsaydın bari ben çocukla uğraşana kadar dedim aşkım bir köfte yapcan çok kolay bişi dedi kalkmadı.  Yine ben yaptım yemeği. Neden her iş kadına yükleniyor ben bilmiyor muyum koltukta yayılıp yatmayı, işleri paylaşmak istemem çok mu anormal acaba ben çok mu şey bekliyorum eşimden bir söyleyin bana. (Evden çalıştığım için ben de eşimle aynı parayı kazanıyorum bu arada, eşin çalışıyor sen evdesin yapcaksın tabi işleri falan demeyin yani)
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

+1 oy
(7,890 puan) tarafından
Çok uzun okuyamadım ama bunu her kadın yaşıyor emin ol
-Reklam-
+1 oy
(449 puan) tarafından
Evine temizlikçi çağır maaşın var, niye kendini yıpratıyorsun bırak o düşünsün 
+1 oy
(64 puan) tarafından
Ne kendini uzdugune deger ne de yiprattigina. Al haftada bir bayan evin temizligini yaptir. Cok guzel buzluk yemekleri de yapiyorlar ver parasini at dolabina pratik bi şekilde çıkar pişir. Vallahi abim gundelige gelen ablaya verilen para cebinden ciktigindan beri cam bile siliyor  erkekler cok tuhaf varliklar. 
(7 puan) tarafından
Aldım birkaç kere kadın ama temizlikleri içime sinmedi, kimse benim gibi yapmıyor keşke yapsalar da verdiğim paraya değse :/
(64 puan) tarafından
Başka bir önerim yok maalesef en güzel çözüm bu geldi bana
0 oy
(15,047 puan) tarafından
Eşin yemek yapmadiysa hemen söyle dışardan pahalı bir şeyler. Bı Daha nasıl yapiyo gör. O sana acimiyosa sen de acıma 
(7 puan) tarafından
Güzel fikir bunu kullanayım :)
(15,047 puan) tarafından
Erkeklerin çoğu diyeyim kadınlar yemek yapmayıp da dışarıdan söyleyince deli olur ahshdhsh canım bugün yemeği yetistiremedim ellerim titredi artik sen de yorgunsun belli dışarıdan söylüyorum de. Bir sipariş iki sipariş derken tutuşur kendi yapar ahdhdhdh

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 411 göst.
5 Mart 2023 Aile kategorisinde wannabemom (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
0 oy
12 cevap 594 göst.
11 Ocak 2022 Aile kategorisinde Busemlih (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 704 göst.

378,434 soru

11,327,647 cevap

34,781 kullanıcı

...