Bunu buraya yazıyorum çünkü anlatabilecegim kimsem yok biz 8 yıldır evliyiz iki aya kadar ne böyle birşeyin gördüm ne duydum doğum yapmıştım daha 20 gün olmuştu ayrı odada yatıyorduk saat bir olmustu oda uyumak için gitti bende yapmıştım lavobya diye bi baktım hemen eli yuzu değişti elinde telefon vardı hemen aldım p.rn.o izlemek için yeni girmiş daha saatine baktım zaten çok büyük kavga çıkardım o an elini yüzünü çizdim vurdun telefonunu attım saydim sovdum öylesine girdim bı yerde denk geldi bende girdim izlemedim daha falan dedi geçmişine herşeyine baktım gerçekten öyle bı yere ilkdefa girmiş ondan sonea ben şüphelendim ınstagramina baktım bı baktım ki hep yarı çıplak kadınları takip etmiş annemgile gittim gelmeyecem dedim onada annemgile de aramizin bozuk olduğunu söylemedim ama zorla geldi aldı beni söz verdi ınstagramini sildi tamamen kullanmıyor artık ama ben iki aydır onada kendime de hayatı zehir ediyorum sürekli aklıma geliyor sürekli şüpheleniyorum bilmiyorum o da üzülüyor suratından tavrından anlıyorum ben sana yanlış birşey yapmadım yapmam diyor bilmiyorum kızlar ama çok doluyum