0 oy
96 göst.
Aile kategorisinde (198 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 11 aylık olacak ve hala 8,5 kilo:(cok hareketlı yemesi çok iyidi ama 3 haftadır hiçbir şekilde yemek yemiyor ancak oyalayacak sekilde veriyorum dişleri de hala cıkmadı hasta olsa hareketi olmazdı Dr randevumuz 1 ay sonra ne yapacağımı şaşırdım :(Misal gece geç uyuyor hep sabah 6-7 uyanıo 150 ml mama içiyor sonra 11-12 gibi uyanıyor kahvaltıda da bir yumurta yarım avakado ve aızıcık muz yediriyorum zorla sonra 3 gibi 1 kase yoğurt onu da etrafa tüküre tüküre zorla veriyorum akşam da 7 e doğru akşam biz ne yersek ondan yedirmeye çalışıyorum 9 da uyuyor yarım saat bitmeden uyanıo gece 12-1 gibi uyuyor 

1 cevap

0 oy
(6,080 puan) tarafından
Olur öyle durumlar doktor sağlıklı diyorsa kilosuna takma. 1.si sürekli oturtarak yedir yani orda burda yürürken oynarken değil mama sandalyesinde 2.si 11 aylık BLW yapmanda hiç sakınca yok katı gıdaları haşlayarak önüne koy bi yandan sen yedirirken neleri yediğini bilsin eliyle tanısın bi yerden sonra kendisi yemeye başlar zaten. Dişi yok yiyemez diye düşünme patates havuç haşlamalarını koy önüne.. Ben şuan gerçekten BLW sayesinde çok yol katettim bak önüne tabakla yemek koyuyorum yarım kasede kendi yanıma koyuyorum o kendi önündekilerle hem oynayıp hem yerken bi yandanda ben yediriyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,903 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 819 göst.
1 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Kedimekimm (631 puan) tarafından soruldu
0 oy