0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Kızlar 21 aylık bebeğim var 2 ay sonra işe başlıcam gündüz ve gece yatmadan önce emzirmeyi bıraktım. Şimdi gece beslenmesini nasıl kesebilirim gece 5-6 sefer kalkıyor zor olucak benim için kalkma sayısını azaltarak mı ilerleyeyim? Birde gece su hiç içmiyor  su vererek mi azaltayım ?

3 Cevaplar

0 oy
(2,531 puan) tarafından
Her kalktığında su verin zamanla bırakır ilk zamanlar biraz zor olacak ama bir kaç güne alışacaktır. Zaten 9 aydam sonra gece beslenmesine ihtiyacı yoktur bir bebeğin.
(55 puan) tarafından
Evet benimki tam bir bağımlıydı gündüz ve gece yatmadan önce anlattım durumu konuştum anlamz diyordum ama zorlamadı beni en zor kısmı gece beslenmesi. Yoruldum artık 2 senedir uykumu alamıyorum.sağol  öyle yapayım o zman su vereyim inşallah çok zorlamaz
-Reklam-
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Bende şurada bekleyim
(55 puan) tarafından
Bekle canım inşallah zorluk çıkartmaz bebişler :)
0 oy
(821 puan) tarafından
Ben kızımda mamayi  22 aylıkken  gece gündüz bıçak gibi kestim 2 gün zor oldu alıştı 

Oğlumu dq aynı yapacağım emiyor o da 22 de keseceğim birden inşallah. Öyle kademeli zor 
(55 puan) tarafından
Evet öyle ya birde ben ondan çok üzülüyorum sanki benden kopacakmış gibi hissediyorum ama mecburum büyüdü dediğin gibi hemde o da uykusunu tam alsın.
(821 puan) tarafından
Öyle canım inan 19 aylık benimki de kara kara düşünüyorum valla o emerken yutarken falan yavrum benim . Büyüyorlar işte yani
(55 puan) tarafından
Maşallah canım seninkide  büyümüş az kalmış bırakmasına . Evet  bir yandan büyüsün istiyoruz bir yandan büyümesin annelik delilik gerçekten.:)
(821 puan) tarafından
Öyle valla
 Rabbim sağlık versin de ayaklarına tas değmesin inşallah ❤
(55 puan) tarafından
İnşallah canım amin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 116 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 282 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu

411,713 soru

12,394,389 cevap

44,053 kullanıcı

Kategoriler