0 oy
471 göst.
Diğer kategorisinde (1,442 puan) tarafından
Kızlar askeriyede eşim doğu görevimiz çıktı şehir tavsiyesi verir misiniz tehlikesiz mesela herhangi bi ilin hangi ilçesi iyi çünkü ilçe çıkar bize büyük ihtimalle önerilerinizi bekliyorum? 

19 Cevaplar

+1 oy
(14,741 puan) tarafından

Muş Malazgirt’teydik ilçe olarak çok küçük Muş’a 130 km 

Malazgirt dışına çıkmak ara ara yasaklanıyordu :)

Ağrı Patnos a gidiyorduk oraası Malazgirt’e göre daha gelişmişti Cafe özel hastane vs vardı 

Terör  olayları yoktu sadece köylere ev baskınlarıma gidiyorlarlardı PKK yandaşlarını almak için 

Birde köylüler çok kavga ediyor her kavga da 1 veya 2 ölü oluyor Aşiret ağaları gelene kadar sürekli köy görevleri vardı 4 senemiz geçti oralarda yazarken canlandı gözüm de :) Şimdş KütahyadayıZ:)

(135,552 puan) tarafından
esin askermi seninde eskisehire hidiyonuxmu gexmeye
(6,872 puan) tarafından
Kız bu köylü olayları sadece ağrı patnosta degilki tüm turkiyenin köylerinde oluyor genelde arazi kavgalari
(4,293 puan) tarafından
Abiminde çıktı dogu görevi o da Muş a yazdıracakmis hakkınızda hayırlısı olsun
(14,741 puan) tarafından
Malazgirt’ten bahsettim canım orası daha farklı oluyor asker 3 ay nöbet tutuyor köyde

1 kere gittik sazovaya pek gezemedik
Çocuklar bira büyüsün istiyoruz gidio gezmek :)
-Reklam-
+1 oy
(26 puan) tarafından
Bismill derim bende ordayim cunku sakin guzel:)
(382 puan) tarafından
Bende bismillyim bu yorumu görünce mutlu oldum
0 oy
(135,552 puan) tarafından
poat ciksin     
0 oy
(259 puan) tarafından
Şırnak ilçesi Cizre seçebiliyorsa cizre seçsin.
0 oy
(242 puan) tarafından
Nasil cikti daha kesin belli miki
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Jandarmamı.eşin
(1,442 puan) tarafından
Evet canım
(9,238 puan) tarafından
Sizde farklı sanırım bizde kontenjana acılır ona göre o iller asasından seçim yaparsınız . 20 gün sornda bizimkiler acılır. Erzurum yazmayında nereyi yazarsanız yazın coknsoguk oralar
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Erzurum derim gerisini bilmem☺️☺️
(2,860 puan) tarafından
Kişi soğuktur ama insanları merttir☺️❤️ evet sogugumuz da var ama memleketimiz birşey yapılmıyor☺️☺️☺️
(314 puan) tarafından
Bende erzurumluyum canım güzel yer aslında insanları da iyi bence işte tek sıkıntısi kışın çok soğuk olması ,:)
(2,860 puan) tarafından
☺️ evet canım tek sıkıntımız da o olsun ne yapalım doğma büyüme buraliyiz yapacak bişe yok ☺️☺️
(314 puan) tarafından
Ben orda büyümedim ama tatil amaçlı arada bir gidiyorduk canım:) zamanla insan sogugada alışıyor:)
(2,860 puan) tarafından
Evet cnm ☺️
0 oy
(109 puan) tarafından
Diyarbakır Çınar güzel bismile gelebilirsiniz sesiz sakin yerler Dicle nehri kenari hem merkeze yakın şehir içi geçiyor 
0 oy
(5,327 puan) tarafından
kars guzel kuzu 
0 oy
(3,091 puan) tarafından
Babam asubaydı ığdır merkez iyiydi
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Vanın Gürpınar, ercis, ipekyolu, tuşba, Edremit, Gevaş ilçelerini gözünüz kapalı yazabilirsiniz
0 oy
tarafından
Bölgelerin dereceleri var ona göre tercih yapmanız gerekiyor zaten senin istediğin değil durumuna göre yere tayin oluyorsun o yüzden bu işleri eşine bırak o zaten ne yapacağını bilir tayin olduğunuza göre meslekte en az 3-4 yıl olmuştur tercih nasıl yapılır bilirsiniz 

Eşinizin rütbesi nedir 
0 oy
(829 puan) tarafından
Batman / Hasankeyf sessiz sakin turistik yer hem 
0 oy
tarafından
Mardin verin bence çok rahat edersiniz
0 oy
(10,146 puan) tarafından
Şırnak Silopi' seçenekler arasına koysun çok sakin buralar insanlarımkz çok iyi 
0 oy
(2,531 puan) tarafından
2.5 ay görev için Siirt'e gittik lojman misafirhane apart hepsi bir bahçenin içinde ve içinde cafe lokanta market pastane kuaför çocuk parti var çok güzel dışarıya hiç ihtiyaç duymuyorsunuz çıksanız da insanları iyi biz çok beğendik 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Kesinlikte van diyorum 
0 oy
(3,819 puan) tarafından
Tatvan bence yada Patnos rahat edersiniz. arkadaşlar Van demiş ama merkez çıkmazsa Gürpınar Başkale bahçesaray gibi ilçeleri sıkıntılı biraz. Eğer Van yazacaksanız Erciş Muradiye çaldıran yazabilirsiniz. 4 yıl çaldıran da kaldım aşiret kavgaları hariç olay olmadı. 

Hem lojmanlar var. 
0 oy
tarafından
Mardin kesinlikle tavsıye ederim köy karakolları da çok rahat yeşilli ilçesi var merkeze yakın bız burdayız baga oldu uzatma verdik 7.sene olacak kabul edilirse inşallah normalde gıdıyorduk deprem oldu gıdecek sehır kalmadı uzatmaları yenıden actılar şaşırdık baya bugün esım uzatma verdı dedı demekki hepsını kabul edecekler yoksa ilk defa uzatmalar gerı açıldı ıkı ay önce verılmıstı uzatma

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 617 göst.
11 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busranecati (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 276 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
23 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ulutas11 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 681 göst.
13 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde glshyknc (849 puan) tarafından soruldu

411,384 soru

12,383,342 cevap

43,366 kullanıcı