Bizim doğu görevimiz çıktı kızlar
Doğuda hangi şehirde görev yaptınız
Rahat mıydı
Zorlukları,kolaylıkları neler
Tayin çıkmasını hiç beklemiyorduk Çok tedirginim nasıl olacak,dua edin olur mu 🤲
Asker eşi değilim ama nereye tayin oldunuz
Henüz belli değil canım hangi şehir olduğu
Hayırlısı bakalım
Hayirli olsun nereye cikti
Şehir belli değil canım
Hakkari merkezde yaptık ben çok sevmiştim hiç sorun yaşamadım
Anladım canım
Nasip bakalım bizim nereye çıkacak
Bizimde yüksek ihtimal Hakkari çıkacak yaşam şartları kiralar gezilecek yerileri insanları evleri filan nasıl acaba
Bilmiyorum ki canım
İnşAllah rahat edebileceğiniz bir yerdir 🤲
Kızlar yorumları geç gördüm ama çok fazla gezecek yer yok biz genelde cafe tarzı yerlerde oturuyorduk ama asker eşleri ile güzel çevre edinip birşeyler yapabilirsin kiralar uygundu biz bu yıl batıya geldik 5 bine oturuyorduk
Bizim çıktı üç yer açık ağrı hakkari diyarbakır bakalım nasipde neresi var şuan ankaradayız
İnşAllah. İyi biryer çıkar canım ya
🤲🤲
İnşallah canım ya
Şehirler şimdiden belli oluyor mu yoksa bizmi tercih yapacaz Nisan Mayıs gibi
Biz tercih yapıyoruz Nisan somu gibi açıklanıyor sanırım
Bingöl yedisudan geldik 5.bölge geciyor merkeze cok uzak sadece market vardi gidebildigim ama insanları fena degildi hal hatir sorarlardı hafta sonlari veya esim evde oldugunda Erzuruma gidiyorduk gezmeye vs hastane islerimizde Erzurumda halledyorduk
Elazığ dayız bence doğu görevi olarak en rahat yer burası
Elazığ merkezdemisinz bizde çok Elazığ Diyarbakır Bingöl istiyoruz Elazığ'da arkadaşlar var çok iyiler insanları diyorlar Bingöl de öyleymiş ama yerden yere değişir
Biz merkezdeyiz biz Elazığliyiz canım. Ama her şehirin iyide kotusude var tabiki Allah iyilerle karşılaştırsin herkesi.
Çok şükür ki bizede doğu görevi çıktı batidayiz şuan ama bulduğumuz yer çok çok sıkıntıydi şehir tercihleri ne zmn olur ne zmn sonuç belli olur daha var zmn olarak inşallah rabbim hakkimizda hayırlısıni verir
Amin amin inşAllah canım
Bizim ilk doğu görevimiz olacak biraz korkuyorum ya
İnşAllah iyi biryer çıkar
1,499,518 soru
24,492,308 cevap
357,718 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın