0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Üniversitelere af geldiya başvurdum. Tez doneminden devam ediyorum. Gündüzleri işte calisiyorum. Eve geliyorum iki küçük çocuk. Bilgisayar başına geçip tezimi yazamiyorum. Çocuklar bilgisayarı kurcalıyor. Hocama tez önerisi gönderiyorum beğenmiyor tekrar üzerinde çalış diyor. Çalışacak vaktim yokki. Ne yapayım kızlar akıl verin bana. İşten yorgun argın geliyorum çocuklar deseniz annesini özlüyor. Ben nasıl tez yazacam. Halim de yok. Düşünüp duruyorum

6 Cevaplar

+1 oy
(52,467 puan) tarafından
nerde caliisyosun bilmiyorum da izin al annende yaz
tarafından
Kısa süren bir şey değil ki cnm. 150 sayfa birşey yazmak istesem 1 yıl surer
-Reklam-
0 oy
(20,607 puan) tarafından
Yıllık izin alabiliyor musun ?
tarafından
Hadi aldım diyelim. Ama devamı var ki. 150 sayfalık birşey yazmam gerek
(20,607 puan) tarafından
Sen önce tez konusunu tekrar düşün. Tezi yazacagin zaman da izin al. Ancak öyle olur. Daha araştırma yapcan ama o da var. Rapor alsan biraz da
0 oy
(6,626 puan) tarafından

Bizim zanimizda parayla tez yazdiriardi  varmi acaba hala oyle seyler. :) hangi bolum  biraz tezin ustune dusmen gerek mubarek olasica oyle kolay kolay da bitmio o bitse hica begenmio sil bastan sil bastan ayyyy aklima o gunler geldi  Allah yaridimcin olsun

tarafından
Sağol cnm. Yok öyle bişeye kalkismam
0 oy
(8,121 puan) tarafından
Yıllık izne çık ya da 1 hafta ücretsiz izin iste işyerinden.
tarafından
Ama hadi bu defa öyle yaptım. Daha devamı gelecek ki. 1 yıl boyunca yazmam gerek
(8,121 puan) tarafından
He 1 yıl mı sürüyor çokmuş
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Tez konusu nedir
tarafından
Yabancı sermaye yatırımları ve seçilmiş ülke ornekleri
0 oy
tarafından
Inanir misin 10 yil olucak uniden mezun olali hala ruyalarimda tezimi bitiremedigimi kabul edilmedigini mezun olmadigimi goruyorum. Dusun o zmn ne kdr zorlanmis ne kadar takip ugrasmissam travma olmus. Ve her seferinde o ruyayo iligime kdr hissediorum 
tarafından
Aynen bende öyle aklıma geliyor sürekli

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 347 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 367 göst.
23 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
12 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Leyla06 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,569 göst.
6 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elifyork (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,579 soru

23,609,447 cevap

306,306 kullanıcı

...