0 oy
132 göst.
Aile kategorisinde (1,082 puan) tarafından
Kizlar kizim oyun yapiyo her giyinmede bez degistirmede kaciyo ben yakalamaya calisirken oyun olsun diye oturdugu yerden kendini geri atti kafasini kut diye yere vurdu cok agladi bisey olmaz dimi ya korkuyorum. Esim evde degil doktora goturemem su an 

4 Cevaplar

0 oy
(14,113 puan) tarafından
Bir şey olup olmadığını bilemeyiz ki cnm korkma sakin ol takip et kusma falan olcak mı diye yoksa çocuklar elbet kafalarını da vuruyorlar bir şey yoktur inşallah 
(1,082 puan) tarafından
İnsallah ya sarhos gibi surekli bi yerlerde dusuyo
(14,113 puan) tarafından
Evet ne kadar dikkat etsek de oluyor illaki dikkat et sen takip et bir şey yoktur Allah'ın izniyle
(1,082 puan) tarafından
İnsallah canim ckk sagol
-Reklam-
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Doktorculuk oynamak istemem ama oğlum hep yapiyor onu duvara carptiğida cok oldu evet cani acıyor tabi ama bir sey olmadi simdiye kadar. cocuk bunlar boyle boyle ögrenecekler kendilerini korumayi
(1,082 puan) tarafından
Evet cok dusuyo vuruyo surekli ama bunu bilerek kendisi atiyo cok korktum ya bakalim bir iki saat takip edixem
0 oy
tarafından
Hemen buz tut şişmesin ve iki saat uyutma kusma baygınlık olmazsa korkulacak birşey yok ama bunlardan biri olursa derhal acile götür
(1,082 puan) tarafından
Tamam canim takip edicem
tarafından
Geçmiş olsun
(1,082 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Benim kızım da sürekli kafasını bir yerlere vurur çok dikkat et bir değişiklik farkedersen doktora götür
(1,082 puan) tarafından
Yok canim simdilik iyi gorunuyo cok sukur

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 287 göst.
0 oy
2 cevap 186 göst.
11 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 104 göst.
24 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Ayanuogivufych (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 377 göst.
27 Mayıs 2020 Aile kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu

407,327 soru

12,226,851 cevap

36,833 kullanıcı

...