0 oy
356 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Ben daha nişanlıyim kızlar biliyorsunuz nişanlımin aile sürekli şimdiden evime karışıyor tülleri sormadan aldılar şimdide TV almışlar hiç bir şekilde haberim olmuyor bende üzülüyorum bu duruma sizce ne yapmalıyım 

16 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Şimdiden tavrını koymalısın
-Reklam-
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Bence tepkini belli et şimdiden böyleyse evlenince neler olur bilemem
0 oy
(14,130 puan) tarafından
Malesef böyle giderse daha çok üzülürsün acı gercekler
tarafından
Birde ev hediyesi diye yapmıyorlar mi ona sinir oldum en azından fikir sorulur
(14,130 puan) tarafından
Ahaha sesli güldüm eşin bir şey demiyor mu peki bu duruma
tarafından
Konuştuk kendi evlerinde kullanacaklar biz başka alacağız
(14,130 puan) tarafından
Değişikler
tarafından
Cokkk
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bir once dur demelisin tecrübeye sabit 

Yoksa haddi hududu aşıyorlar..

Seni yok sayarlar hıc ederler git gide sen abartmiyorsun ama onlar gittikçe abartacaklarr
0 oy
tarafından
Sakın alttan alma devamı geliyor sende anlayışlı gelin değil enayi gelin oluyorsun maalesef. Bende herşeyin en ucuzunu aldım sonuç ne söyleyeyim mi "cimri gelin"  
tarafından
Aynen canım öyle oldu
tarafından
Valla suanki aklım olsa asla acimazdim asla asla
0 oy
(8,393 puan) tarafından
Bence tavrını koy olmaz öyle evimin eşyalarıni benim seçmem gerekiyordu de
0 oy
(18,350 puan) tarafından
Siz mi yaşayacaksınız bu evde niye her şeyi kendi zevkinize göre alıyorsunuz de veya bu evde ben oturacağım ya keşke benimde bir fikrimi sorsaydınız diye nişanlınla bunu konuşup şimdiden önünü almalısın
0 oy
(1,047 puan) tarafından
Cok cok ayip asla izin verme bak bu isin sonu yokki 40 50 sene allah omur verirse gelinsin sen.nisanlinla konus  perde olcuye gore dikilmistir degisme olmaz ama bi tane daha bana sormadan bisey alirsan kavga cikaririm de.ne demek ya senden habersiz danismadan almak.cöp bile istemem o sekilde.sesini cikar sesini.ezik kalirsin cok pisman olursun sonra
tarafından
Çok sinirlendim ya birde sürekli hediye adını koyuyor bu hediye değil ki
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Bana da beğendiler sonra benim beğendiklerini değil sonradan gorumcemle tekrar mobilya almışlar sonradan haberim oldu düğünde yani bence şimdiden tavrını köy ben hayla eşime derim bunlar kardeşinin seçtikleri diye çünkü herşey bir kere oluyor 
tarafından
Koydum canım ama sinirkedim
0 oy
tarafından
Şimdiden net tavrını koymalisin perdeleri istemiyorsan ben bunları istemiyorum diye şimdiden söyle ve ne olursa olsun kendi ailen dahi olsa evine karistirmaman gerekiyor yoksa evlendiğinde önünü alamazsin nişanlın ne diyor peki sen ona bu rahatsizliklarindan bahsettin mi
tarafından
Yok perdelere ben bakacağım şimdide aldıkları TV ünitesini kendine evlerine götürecekler
tarafından
Şimdiden müdahale etmelerine izin verme nisanlin ve sen herseye ikiniz karar verin o üzülür bu kırılır diye bisey asla dusunme yoksa sen üzülürsün
tarafından
Önceden öyle düşünüyordum da iyi niyetim salakik olarak görüldü izin vermiyorum artık
tarafından
En güzeli cnm
tarafından
Teşekkür ederim tavsiyeniz icin
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Evlendiğinde senden müsadere.almadan evine girip çıkacaklar demek oluyor bu. Kendi düzlükleri ev. Senin değil.onlarin gözünde.
0 oy
tarafından
Nişanlım napıyor bu arada hanı benım karım olacak ınsan kullanacak bunları bır fikri zikri var mı yok mu demıyor mu kımseye yada sana ne ayıp sey sınır oluyorum ben buna ya 
tarafından
Bende çok sinirlendim ama konuştuk kendi evlerinde kullanacaklar
tarafından
Aferın sana koy tavrını kım begendıyse o kullansın mantıklısı boyle zaten :D asla taviz verme bırıne tavız vereceksen de bu ınsanlık olsun asla 3. kısılerı sokturma aranıza
tarafından
Evet çünkü iyi niyet salaklık oldu
0 oy
(152 puan) tarafından
Aliyorlarsa şükür et kız bizim hicbirseyimizi ne aldılar ne karistilar  zamanla değiştirirsin zaten ama genede sormaları gerekiyor 
tarafından
Böyle alınacaksa alinmssin
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Valla canım tavrını koymazsan eğer akşam yapacağın yemeğe kadar karışırlar tecrübe ile sabit lütfen geç olmadan bozulduğunu belli et yada açık açık uygun bir dille anlat 
0 oy
(440 puan) tarafından
Şimdiden bu yaptıklarına tepkini vermezsen evlenince seni daha zor günler bekler bence.
0 oy
(5,122 puan) tarafından
Böyle durumları görünce diyorum iyi ki eşimin ailesi hiçbir şey almadı. Herşeyi eşim maaşını biriktirip birlikte karar verdik elhamdülillah

Sen de tavrını koymalısın, evde oturacak olan sensin apaçık söyle niye haber vermediniz diye
tarafından
Evet bende açıkça söyledim konuştuk kendi evlerinde kullanacaklar şimdi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 447 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (131 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 379 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu