+1 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (131 puan) tarafından
Bebeğim 7 aylık şuan çalışmıyorum ama baslicam bir kaç aya eskiden yani evlenmeden önce sosyal bir hayatım vardı şimdi eşim bir pazar gününü bile benimle geçirmiyor bebeğim zor bi bebek mama içmez yemez hiç bir şey bütün gün o kadar bunaliyorum ki gittiğim tek yer kayınvalidemin evi . Bırakacak kimsem yok ev temizlik yemek derken bunaldim bebeğim herşeyin benim ama benim de nefes almaya ihtiyacım yok mu sizce de 

10 Cevaplar

0 oy
(2,562 puan) tarafından
Hemen hemen bi çok kadın senle aynı durumda bende dahil
(131 puan) tarafından
İnsan yoruluyor ama değil mi tek başına bir evde
(2,562 puan) tarafından
Tabiki de canım bizde insanız ama karşımızdaki bunun farkında olmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı durumdayım herkes yaşıyor bu durumu 
(131 puan) tarafından
Çok yıpratıcı ama
0 oy
(7,095 puan) tarafından
6 yıldır en son ne zaman nefes aldığımı hatırlamıyorum 
(131 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 6 yıl uzun bir zaman inan bazen gerçekten eve sığamıyorum sıkıntıdan
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Tabiki ihtiyacın var eşinle konuşmalısın gerekirse sert bir dille söyle senin durumunu ihtiyaçlarını anlaması lazım
(131 puan) tarafından
Sert dille söyledim yumuşak dille anlattım neymiş herkes dışardamıymış inan ne zaman dışarı çıktığımı hatırlamıyorum
(1,862 puan) tarafından
Bebeğinle beraber çık gez canım
(131 puan) tarafından
Öyle yapıyorum arada çıkıyorum ama istiyorum ki eşimle de bir şeyler paylaşayım dışarda öylece küçücük bebekle geziniyorum parka gidiyorum bakıyorum eşler beraber zoruma gidiyor
(1,862 puan) tarafından
Haklısın canım da anlamayan insana nasıl anlatıcan bilmiyorum ki
0 oy
(410 puan) tarafından
Tabi ki de nefes almaya ihtiyacın var.  Bi pazar gününü de eşinle çocuğunla dışarda geçir.eşinle de konuyu konuş bence.
(131 puan) tarafından
Nasıl anlatayım bilmiyorum ki her yolu denedim beni anlamıyor tek başına bir evde duvarlar üstüme üstüme geliyor kayınvalidem yürüme mesafesinde oturuyor tek başına bir oraya gidiyorum
0 oy
tarafından
Aynıyız malesef ama eşim kendi de çkmoyo böyle yaoanlara da. Şaşıyorum kendşaş gezip eşi bırakmak da ne biliyim 
(131 puan) tarafından
Valla haklısın aynen öyle insan sadece "ne bileyim " diyebiliyor kendisi kahvaltıyı yapar çıkar bir de işte vakit geçirdik der
tarafından
Aç olmasa onu da yapmaz belki. Hem ni yere çıkarma hem yalnız bırak cidden şükrediyorum ya allah yardımcınız olsun. Sen de onu yok say
(131 puan) tarafından
İnan ki evde benle vakit geçirse yine mutlu olurum o da yok bence de şükret
0 oy
(769 puan) tarafından
Daha oncede  Cok.aktif yaşıyor olman bizden daha cok etkiler seni bianda eve kapanıp cocukla.ugrasip kendine hic vakit ayirmamak bunaltıcı ki ben normaldede pek sosyal degilken bana zorsa sen sosyalken bianda kapanmak daha.zordur
(131 puan) tarafından
İş dolayısıyla çok fazla insan tanıyordum zaten eşimle bu vasıta ile tanıştık bunu bilmesine rağmen hep yalnızım
(769 puan) tarafından
Esinden bekleme bebeklerimiz ayni ayda ben canim isterse çıkar istedigim yere giderim bebeklerfe sever gezmeyi etrafi kesfeder bunalınca sende bebkte çıkın bi parka falan havs alın canim
0 oy
(388 puan) tarafından
Kizim 15 aylik kendime ayiracak 5 dakkam yok valla bazen ne zaman rahat bi uyku uyuyacam die kendime soruyorum.Allah kolaylik versin hepimize
(131 puan) tarafından
Amin amin Allah kolaylık versin çok zor gerçekten
0 oy
(589 puan) tarafından
Yok nefes almaya vakit ayıracağına ev işi yap çocuk bak yemek yeme tuvalete gitme telefonu eline bile alma temel ihtiyaçlarını karşılama mesela ne gerek var. Dışarı Çıkıp 2 insan görme konuşma nolucak sanki ev iş çocuk temizlik yeter de artar bile. Biz insan mıyız ki sosyalleşelim...
(131 puan) tarafından
O kadar haklı bir cevap ki yemin ederim geçen bebeğim ağlıyor telefon çaldı baktım diye çocuğa bak telefonla ne işin var diye söylendi
(589 puan) tarafından
Dimi telefona bakmaya bile vakit ayırmak suç
(131 puan) tarafından
Ne umdum ne buldum oldu artık evlilikten beklentim yok resmen
0 oy
tarafından
benim esim dogum esnasinda 5 yasindakiyle izinde okdugundan biraz fazla ilgilendi, neden saclarin bu kdr beyazladi anladim dedi..
(131 puan) tarafından
Yine seni anlamaya başlamış belki benim eşim de anlar bir de napiyosun ki evde ne iş var diyo cildiricam
tarafından
valla kimse olmayinca evde mecbur benle kalinca evin islerinin bitmedigini de anladi. asil onlar ne yapiyor acaba 8 10 saat calisip yatiyolar biz 24 aaat
(131 puan) tarafından
Bizimle pazar günleri bile evde vakit geçirmediği için bilmiyor haklısın ben de ince düşünüp cumartesi günü dip köşe temizlerim ki bir kaç saat kalacak işle uğraşmayaym diye ama
tarafından
bence qrtik kendimizi dusunmeliyiz
(131 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 357 göst.
9 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy